2777
2789
عنوان

بیاین از اولین هاتون بگین😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 120 پست
قابل نداره😂😂

مرسیییی😍🤣🤣

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از یه بالم لب شروع کردم الان میکاپ ارتیست کل فامیلامونم.اولین اصلاحم 14 سالگیم بود با چسب ناخون مصنوعییییی.اولین عاشق شدنم فکر کنم 6 سالگی

یکی ک عاشق بارون.پاییز و پروانس🦋🍁☁ منتظرم یکیو دوباره ببینم.اما نمیدونم کجا رفته💔چشمانت آغاز ماجراست💚🍀... چشم پسته ای من (خدایی کسانی که چشماشون سبزه خیلی خوشگلن)️راپونزل شهرمونم با افتخار✨️)مامانم گفته دندون پزشکی نیاری کنسلی.🎀💫دلداده پسر همسایمونم منتظرم با دسته گل و شیرینی بیان خواستگاریم.💐

من از یه بالم لب شروع کردم الان میکاپ ارتیست کل فامیلامونم.اولین اصلاحم 14 سالگیم بود با چسب ناخون م ...

چطور اصلاح کردی😬😂

عشقت چی شد؟ 🥲

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

چشامو درامردم گفتم ورا گفتی یهو گفت اوه اوه نمیدونستم که مامانت نمیدونه😂

من بودم خفتش میکردم🤧😂

عجب مامانی😍حالا چرا اونیکی رو نمیزدی 🤣

شلوارای خونگیم ابر بادی ان اکثرشون گفتم یه وقت پام بره بالا اینو ببینه شک نکنه موهام زیاد پرپشت نبودن نازک بودن فقط باید توجه زیاد میکردی تا بفهمی پشم نداره😂

شلوارای خونگیم ابر بادی ان اکثرشون گفتم یه وقت پام بره بالا اینو ببینه شک نکنه موهام زیاد پرپشت نبود ...

هوشمندانه🤌😂

من از یه بالم لب شروع کردم الان میکاپ ارتیست کل فامیلامونم.اولین اصلاحم 14 سالگیم بود با چسب ناخون م ...

چقققد زود عاشق شدی من تا کلاس ششم هیچی از عشق عاشقی نمیدونستم بابتی ک کل همبازی هام پسر بودن اکثر بچه های فامیل ک همسن خودم باشه هم پسر اما چون هیچی از عشق نمیدونستم عاشق هیچکدومشونم نشدم😂😂😂

مهم صورته دیگه😍😅

اره😁😍

خدایا کاری کن همه باهم بخندیم😉همه باهم بخریم🛒🛍️همه باهم بپوشیم👒🤍باهم بگردیم،باهم پیشرفت کنیم💯🫂و کسی حسرت نخوره🫠خدایا یه حال خوب برای هممون❤️🇮🇷

چطور اصلاح کردی😬😂عشقت چی شد؟ 🥲

چسب ناخون مصنوعی مایع بود.بوی بدی داتش قشنگ معلوم بود شیمیاییهههه.زدمش پشت لبم.یعین همه پشت لبم بعد وایسادم خشک شه و مثل وکس کندمشش.هنوز اون بو و سوزشی که چشمام میگرفت یادمه و تا یه ماه کل وان قسمت زخم بوددد.بعد از اون مامانم دیگه برام بند انداختتت

اوم خب راستش همسایمونه هرروز میبینمش

یکی ک عاشق بارون.پاییز و پروانس🦋🍁☁ منتظرم یکیو دوباره ببینم.اما نمیدونم کجا رفته💔چشمانت آغاز ماجراست💚🍀... چشم پسته ای من (خدایی کسانی که چشماشون سبزه خیلی خوشگلن)️راپونزل شهرمونم با افتخار✨️)مامانم گفته دندون پزشکی نیاری کنسلی.🎀💫دلداده پسر همسایمونم منتظرم با دسته گل و شیرینی بیان خواستگاریم.💐

چقققد زود عاشق شدی من تا کلاس ششم هیچی از عشق عاشقی نمیدونستم بابتی ک کل همبازی هام پسر بودن اکثر بچ ...

من از بچگی روی پسرای فامیل کراش میزدممممم.وقتی هنوز کلمه کراش به وجود نیومده بودددد

چسب ناخون مصنوعی مایع بود.بوی بدی داتش قشنگ معلوم بود شیمیاییهههه.زدمش پشت لبم.یعین همه پشت لبم بعد ...

وااایییی😬

میدونه دوسش داری؟؟