2777
2789
عنوان

بیاین از اولین هاتون بگین😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 120 پست

اصلاح ۱۰ سالگی از درد عررررررررر زدم🤣

اولین آرایش ام ۹ سالگی برای عروسی نبود کلا از اون موقع هر جا برم آرایش میکنم ولی خدا را شکر که همون موقع هم آرایش کامل بلد بودم 😂🤣

وگرنه گند میزدم

خستم ع جماعت زنده کش مرده پرست 💔😅

لذت بخش بود نه؟ 😂

نه بابا مردم از درد😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم هر دوتاش تو ۱۰ ۱۱ سالگیم بود... صورتمو دادم مامانم شیو کرد، اولین لوازم آرایشیامم از مامانم ...

ووایی چه زود و چه مامان پایه ای😍😁

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

اولین اصلاح و ابرو قبل از اینکه عقد کنیم... خییییلی عوض شدماولین روز مدرسه، دانشگاه، سر کار، اولین د ...

ااوه اره😁

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

اصلاح ۱۰ سالگی از درد عررررررررر زدم🤣اولین آرایش ام ۹ سالگی برای عروسی نبود کلا از اون موقع هر جا ب ...

براووو👏😂

اولین آرایشم ۱۵ سالگی یه رژ قرمز ۲۴ ساعته بود میرفتم کلاس موسیقی با صورت پر از جای جوشای قرمززر 😂 استادم یه پسر خوشتیپ بود گفت مهسا امروز تغییر کرده چقد خجالت کشیدم 😂😂🙈

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨

اولین آرایشم ۱۵ سالگی یه رژ قرمز ۲۴ ساعته بود میرفتم کلاس موسیقی با صورت پر از جای جوشای قرمززر 😂 ...

واااییی 😍😅