2777
2789
عنوان

خانواده مادریم روانیم‌کردن

74 بازدید | 7 پست

منظورم مادربزرگ و خاله هامه

خانواده پدریمم کلا نمیبنم مخصوصا از وقتی مادربزرگم فوت کرده سالی یبار شاید ببینمشون که اونم دست کمی از خانواده مادری ندارن

وقتی ۱۸ سال رو رد کردم گیر داده بودن به شوهر کردن من که چرا کسی تو رو نمیگیره کاش تو شوهر کنی کاش فلانی میومد تو رو میگرفت😐😐دیگه با همسرم آشنا شدم و ۲۲ سالگی ازدواج کردم🫠حالا گیر دادن تو این سه ماهی عروسی کردیم حامله نیستی؟کی بچه میاری؟زودتر حامله شو😐حالا منو و شوهرم تک خرجا خودمون موندیم یه معلمه با ۱۴ میلیون حقوق خودمون بزور داریم ادامه میدیم بعد چطور خرج پوشکه یچه امون رو فقط بدیم؟اینا رو بهشون میگم میگن خدا روزی رسونه آخه چیه این مزخرفات خود خدا عقلم داده که ازش استفاده کنیم کدوم روزی آخه خدا هرجا هم روزی رسون باشه تو این مملکت نیست

حالا خودشون هر کدوم دو تا بچه آوردن تو خرجاشون موندن بچه هاشون دل به آرزو همه چی موندن بچه هم که بلد نیستن تربیت کنن اینقدر بچه هاشون بیشعور و بی ادبن

من حاضر کلا بچه نداشته باشن تا داشتن همچین بچه هایی🫡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای سرم درد گرفتت خرجشو بلفرض داشته باشیی 22 سالگی اوج جوونییهه بچه بیاری چیکارر رک بگو نظرتون محترمه ولی این موضوع به خودم و شوهرم مربوطه

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

وای سرم درد گرفتت خرجشو بلفرض داشته باشیی 22 سالگی اوج جوونییهه بچه بیاری چیکارر رک بگو نظرتون محترم ...

البته الان ۲۴ سالمه کاری به سن ندارم

ولی خب کلا تو این مملکت بچه آوردن خریته مخصوصا برای ما

الان شوهرم بچه دارم بشه آموزش و پرورش ۲میلیون اضافه حقوق بهش میده😑🤣پول پوشک دو هفته ی بچه هم نیسن

2790
2778
2791
2779
2792