2777
2789
عنوان

راهنمایی در مورد آنلاین شاپ

65 بازدید | 15 پست

سلام.

خودتون یا از اطرافیانتون کسی هست آنلاین شاپ زده باشه؟

چقدر سرمایه میخواد؟ دقیقا چه کارهایی لازمه بکنیم؟؟ اصلا کنطقی و به صرفه هست؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره، انتظار دارم. هرکس هم تجربه داشته باشه میتونه رقم حدودی بگه.

الان سرمایه ی کسی که مثلا تابلوی نقاشی میکشه میفروشه با سرمایه ی کسی که پوشاک میفروشه یکیه؟

بستگی به جنست داره، کسی نمیتونه بهت رقم حدودی بگه.

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

من یکی از فامیلامون زد اولین جنسشو با یک میلیون اورد بعد هی به خود خانواده فروخت پولش ببشتر شد اورد ...

به نظر شما، اگه بخوام کار دست سفارش بگیرم میصرفه؟ مثلا بافتنی و اینا؟

الان دو نفرهم تونستن رقم حدودی بگن. دیدی تونستن؟؟ حالا برو خونهتون. آفرین.

جفتشونم که رقماشون متفاوته، این یعنی بازم کسی نمیتونه بهت بگه رو چقدر باید حساب کنی وقتی هنوز نمیدونی چه جنسی میخوای ببری

حالا بشین روش 👍

جفتشونم که رقماشون متفاوته، این یعنی بازم کسی نمیتونه بهت بگه رو چقدر باید حساب کنی وقتی هنوز نمیدون ...

من عقلم اونقدر هست که باهاشون صحبت کنم و ببینم دقیقا برای چه چیزی اونقدر سرمایه گذاشتن. حالا میل بفرما. نوش جان.

عزیز معنی کلمهی حدودی و میانگین رو میدونی؟؟

عزیزم معنی این جمله که بستگی به حوزه ای که انتخاب میکنید داره رو میدونی؟

الان برای مثال فلانی میگه با یه تومن شروع کرد، ولی اون یکی میگه حداقل با بیست تومن

این یعنی رقما اونقدر متفاوته به نسبت جنسی که بخوای ببری که نمیتونه کسی بهت رقم حدودی بده

بااین ایکیوت بشین ظرف بشور نمیخواد انلاین شاپ بزنی 😆 اسکل، بای

من عقلم اونقدر هست که باهاشون صحبت کنم و ببینم دقیقا برای چه چیزی اونقدر سرمایه گذاشتن. حالا میل بفر ...

فکر نکنم 👍😆👍

عزیزم معنی این جمله که بستگی به حوزه ای که انتخاب میکنید داره رو میدونی؟الان برای مثال فلانی میگه با ...

اتفاقا یه دبه آب داشتم میخواستم الان برم ظرف بشورم، بعد حس کردم تو بیشتر نیاز داری، بیا بگیر بریز همون جایی که میسوزه.نترس آنلاین شاپ بزنم جای تورو تنگ نمیکنم خب؟

به نظر شما، اگه بخوام کار دست سفارش بگیرم میصرفه؟ مثلا بافتنی و اینا؟

بافتنی رقیب زیاد داره و کلا تعدادشون زیاده شاید بتونی تو باسلام اینا فعالیت کنی سفارش داشته باشی ولی محدود کارای دیگه خیلی بهتره ولی اینستا سخته

کلا برای یه چیزی مثل بافتنی خیلی زمان بزاری و باید انگیزتو از دست ندی شاید یکی دوسال اول سفارش های خیلی کمی داشته باشی همین فامیلمون ۳ ۴ ماه اول هیچ سفارشی نداشت بعد شد یکی دوتا ماه بعد شد ۳ تا همینطوری رفته رفته الان جوری هست ک یک روز مخصوص برا بسته بندی گذاشته یک روز مخصوص برا ارسال