2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مزخرف

شوهرم طبق معمول مریض شده رفت دکتر

پسرم چندوقته خیس داره اذیت میکنه از دستش دو ساعت گریه کردم شبو تا صبح نخوابیدم الآنم گذاشتم رو پام داره نق میزنه

خودمم منتظر فوتبالم

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

افتضاح... خواهرمو بستری کردن من همراهشم... سلامت روانم ۱۰۰از۱۰۰

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

از صب تو خونه تنهام ناهارم درست نکردم

حالت پریودی دارم زیر پتو دراز کشید و ب بختو اقبالم فکر میکنم ک چرا خدا ب من بچه نمیده مادرشوهرم اومد خونم نشست بم گفت نازا این ک تو روم دارا میگه بقیه پشت سرم خیلیام خوشحال از اینکه بچه ندارم دلم شکسته الانه ک اشکم دربیاد

لطفا هرکس امضامو دید ب نیت مادرشدن سمیه بدون دوا درمون حمد صلوات بخونه ممنون