2777
2789
عنوان

جزغاله شد

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 23 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبار دیگه کامل تاپیک رو بخون !

خوندم تو یکی رو دوست داری که اون یکی دیگه که اون یکی دیگه هم این رو دوست داره حالا زن و شوهر هستن رل هستن دوست هستن هرچی میون دو نفره رو بهم نزن آخر و عاقبت نداره

بعدم چیکار نکنم دقیقا ؟ اون یه دختره داره زندگیشو میکنه ...منم ی دختر عاشقم . همین ...

همین که دعا می کنی هر دعای خیر و یا بدی که می کنی بر می گرده به زندگی خودت خوب نیست برای همه خیر و خوبی به خواه تا بر گرده اثر خوبش به زندگی خودت

خوندم تو یکی رو دوست داری که اون یکی دیگه که اون یکی دیگه هم این رو دوست داره حالا زن و شوهر هستن رل ...

ی چیز دیگه هم نوشتم... نوشتم قضاوتم نکنید ! بعدم مگه چیکار کروم . نشستم سر سجاده اشک میریزم واس خودم. کاش دست از سرم بردارید شما خوبا ! شما باوجدانا ! شما پاکا !

همین که دعا می کنی هر دعای خیر و یا بدی که می کنی بر می گرده به زندگی خودت خوب نیست برای همه خیر و خ ...

میشه کامنت نذاری ؟ 🙂 شما خوب بمون. نگران منم نباش که برمیگرده بهم. من کاری نکنمم همینم. باتشکر

میشه کامنت نذاری ؟ 🙂 شما خوب بمون. نگران منم نباش که برمیگرده بهم. من کاری نکنمم همینم. باتشکر

وقتی تاپیک می زنی توقع هر نوع کامنتی داشته باش نمی دونم چرا بعضی ها که کامنت میزان توقع دارن همه طرف اون ها باشن خوبشون بگن حق رو به اون ها بدن دیگه وقتی حق زو به خودتون میدین کارتون هم بد نمی دونین تاپیک زدنتون چیه

وقتی تاپیک می زنی توقع هر نوع کامنتی داشته باش نمی دونم چرا بعضی ها که کامنت میزان توقع دارن همه طرف ...

من بدِ عالمم. وقتی میگم قصاوت نکنید یعنی نکنید دیگه . از اولم نوشتم همدلی میخوام نه نصیحت. شما خوبی ، خوب بمون . من بدددد عالمم یه بیرحم یه کثافت که میشینه رو سجاده زاار میزنه ، یکی که مغز استخونش سوخته .... شما نکران اونا یااون دختر نباش ، خداش بزرگه 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

من بدِ عالمم. وقتی میگم قصاوت نکنید یعنی نکنید دیگه . از اولم نوشتم همدلی میخوام نه نصیحت. شما خوبی ...

عزیزم اگه قبول داری خداش بزرگه خدا اون خوای شما هم هست پس خوای شما هم بزرگه نگران نباش خدا خودش بهت کمک می کنه