2777
2789
عنوان

چرا شوهر من حامی نیست چرا اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینی با حمایت نکردنش اینا رو پررو کرده

بیخیال بابا. یک چیز بگم تو خیلی حساسی و خیلی متوقع در مورد همه آدما. هر وقت یادگرفتی بی توقع مهربان باشی اون زمان در آرامشی. تاپیک زدی من غذا بردم ولی جاری تشکر کرد اما رو به من نه رو به شوهرم. اصلا چ نیاز به این تشکر داری؟ خودتو اصلاح کن.

بیخیال بابا. یک چیز بگم تو خیلی حساسی و خیلی متوقع در مورد همه آدما. هر وقت یادگرفتی بی توقع مهربان ...

من نیاز به تشکر ندارم ولی اون با تشکر ادب شو نون میده

این راه حله ؟! ببین وقتی دنبال این باشیم آدما مطابق میلمون باهامون رفتار کنن همیشه تو ارتباطاتمون نا ...

وقتی تو یه جمعی محلت نمیذارن سلامتم نمیکنن بری اذیت کردن روح و روان خودته خب وارد جو متشنج بشی که چی آدم باید به خودش احترام بذاره نره حالا شما شاید بری تو یه جمع که سلامت نکنن اوکی باشی برا من بی احترامیه جایی که بهم بی احترامی بشه هم نمیرم آدما با هم فرق دارن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
این راه حله ؟! ببین وقتی دنبال این باشیم آدما مطابق میلمون باهامون رفتار کنن همیشه تو ارتباطاتمون نا ...

آدما حق ندارن هر طور میخوان با ما رفتار کنن یعنی با شما هر طور رفتار کنن عین خیالت نیست؟ نظر خودت عجیبتره

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
آدما حق ندارن هر طور میخوان با ما رفتار کنن یعنی با شما هر طور رفتار کنن عین خیالت نیست؟ نظر خودت عج ...

دقت کردن تو جز جز رفتار آدما باهام خسته م میکنه .

ولی بهم بربخوره مقابله به مثل میکنم.

با هر کس دقیقا عین خودش اما تو موقعیت مناسب.

اما خیلی بیخیالم هستم ،من تا همین امسال فکر میکردم پدرشوهرم مشکل شنوایی داره اینقدر همه چیز رو به فا ل نیک میگیرم.