درحالتایپ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 88 عنوان یه لحظه 37 بازدید | 5 پست دانشگاه داره پیش ثبت نام راهیان نور میکنه من پارسال با دانشگاه رفتم اما امسال دانشگاه درسی برنداشتم میخواستم درس بخونم اما پرونده هنوز تو همون دانشگاهه آیا میتونم منم برای راهیان نور ثبت نام کنم یا نه نمیشه؟ دیروز | 15:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درحالتایپ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 88 اره دیگه دانشجویی هنوز پروندت هست اخه امسال اصلا واحدی برنداشتم انگار دانشجو نیستم دیگهمطمعنی میشه آخه فقط پرونده اونجاس وگرنه واحدی برنداشتم
گلی_در_خانه_پدری عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 3183 اخه امسال اصلا واحدی برنداشتم انگار دانشجو نیستم دیگهمطمعنی میشه آخه فقط پرونده اونجاس وگرنه واحدی ب ... دانشجو به ثبت نام کردن توی دانشگاس. ربطی ب انتخاب واحد نداره که
درحالتایپ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 88 دانشجو به ثبت نام کردن توی دانشگاس. ربطی ب انتخاب واحد نداره که خب امسال رو که ثبت نام نکردم
گلی_در_خانه_پدری عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 3183 خب امسال رو که ثبت نام نکردم اگه کنکور قبول شدی و رفتی اموزش پرونده ات رو تحویل دادی بنظرم میشه حالا باز میخوای زنگ بزن به مسئول اردو بپرس