خواستگار مه 🤣 با هم قهر بودیم مقصر به قول خواهرم دو تا تونید خدا را شکر نداشتم شون اینا رو بیوگرافی یه دنیا به هم پیام دادین یکم خفتم داد حرف بهم زد قدر شو فهمیدم الان میخوام بهش زنگ بزنم معذرت خواهی کنم میگه نه عیبی نداره میگم فردا بیا میگه این همه بهم حرف زدی چطوری پیام پیشت توی صورتت هم نگاه کنیم
فقط 38 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.
خواستگار مه 🤣 با هم قهر بودیم مقصر به قول خواهرم دو تا تونید خدا را شکر نداشتم شون اینا رو بیوگرافی ...
خیلی به هم ریختم امروز ولی امیدوارم درست شه
1
5
10
15
20
25
30
35
40
‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.
😂😂😂😂😂 خداروشکر خوشحال شدم برات ن برا خواستگار اینا نمیشه گذاشت زشته درست میشه فقط یکم صبر و حوص ...
🤣🤣🤣🤣 دختر حامله نیستم برای کنکورم زدم ببینم قبول میشم یا نه پسره قصدش جدیه گفت تا یه انگشتر نشون بگیرم بیارم برات گفتم نه من دارم میخوام برای کنکور الان نه چیزی نگفته بنده خدا انشالله شما هم همیشه حال دلت خوش باشه تازه بهش زنگ زدم گفت دستم بنده کسی پیشمه رفیقش پیشش باشن میگه زنگ نمیزنم غیرت داره به قول خودش
1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدوارم که درست شه نشه هم اون بالا سری یه چیزی دونسته من زود جوگیر میشم بنده خدا میخواست بگه من وفادارم بهت خورد کردم بدبخت رو بحث مون شدت گرفت حالا تا ببینم عرضه دارم مخشو بزنم فردا بیینمش گفت تا ماه بعدی 😐🤦🏻♀️ آشنا هست بعد ۴ سال بهم گفت میخوامت ۱ سال بیشتر ندیده بودمش این بنده خدا همش دنبال یه نشونی از من بود گیرش نمی یومد🤣🤦🏻♀️ خدا من بمیرم براش
1
5
10
15
20
25
30
35
40