2777
2789

خسته م ...همش معده م ورم میکنه بی حس میشه نمیدونم پره یا خالی ....واقعا درمونده شدم میرم هر دکتری میگن سالمی از اعصابه ...ای خدا من چه کنم😔

اگ مشهد هستی یه دکتر اعصاب روان معرفی کنم خیلی عالیه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چی بگم سالی یبار میرم آندوسکوپی بخاطر بازیهای معده که هر سری یه بامبولی در میاره سرم ..اعصاب من هم رو معده هم سینه هم روده هم تیروییدم تاثیر گذاشته و درگیرم ..خودتو کنترل کن استرس نکش بخاطر هرچیزی و هرکسی ناراحت نشو به جون خودم ارزش سلامتی خیلی بیشتر از این حرفاس مراقب خودت باش

من چی بگم سالی یبار میرم آندوسکوپی بخاطر بازیهای معده که هر سری یه بامبولی در میاره سرم ..اعصاب من ه ...

درد ندارم بی حسی دارم همین کلافه م میکنه ...دیگه بریدم 😔بعد از ترک قرص اعصاب اینجوری شدم

من چی بگم سالی یبار میرم آندوسکوپی بخاطر بازیهای معده که هر سری یه بامبولی در میاره سرم ..اعصاب من ه ...

اندوسکوپی کردم کاملا سالمه فقط گفت یکم التهاب داره ...همشم بی حس میشه دیگه کلافه م

درد نداره بی حسه همین کلافه م میکنه نمیدونم پر هست یا خالی

اها

نمیدونم یعنی چجور بی حسی اولین باره میشنوم

بنظر میاد وسواس شده باشی روش

منم الان نمیدونم معدم پره یا خالی

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨

اندوسکوپی کردم کاملا سالمه فقط گفت یکم التهاب داره ...همشم بی حس میشه دیگه کلافه م

میفهمم ..گرمیجات زیاد بخور عسل و این چیزا..غذاهای سنگین و فست فود و ترشی و فلفل و سیر و پیاز و لبنیات کمتر بخور و بعد از غذا یکم پیاده روی کن ..خدا بزرگه اعصابتم اگه خرابه برو دکتر دارو بده آروم شی