2777
2789
عنوان

مامانم ی کار زشتی میکنه

639 بازدید | 28 پست

بر میداره ب دامادمون پست های دین و اسلام و قرآن میفرسته

بهش میگم مامان ولکن اون اعتقاد نداره چرا میفرستی بهش میگه نه امر ب معروف و نهی از منکر...:///

ب عمو هامم میفرسته بخدا بعدا میشینن مسخرش میکنن میخندن میگم مامان خب تو ی بار بفرس اگ مثلا میخوای امر ب معروف کنی بعد ولکن دیگ تو چیکار داری حتی ی بار فرستادنشم خوب نیس از نظر من

تو کتش نمیره ک نمیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهرم منم همینجوریه انقدر مسخرش میکنن پیامای رگباری میفرسته دامادش آنقدر بدش میاد من ک با ی شماره ی دیگه تو ایتام نمیتونه برام بفرسته خداروشکر

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)

برای منم یمدت ینفر میفرستاد نگاه نمیکردم یه استیکر 🙏👌میفرستادم

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

چرا از این دید نمی بینید که اگر طرف مقابل حتی عقیده کاملا متفاوتی داشته باشه برداشتش باید این باشه که یک نفر از روی محبت بهش توصیه هایی برای بهبود اخلاقی داره؟

فرض کنید یک پدر روحانی مسیحی ما رو ببینه و ما رو به خوشرفتاری یا عبادت دعوت کنه؛ ناراحت می شیم؟!

یا فقط نسبت به اسلام و دین رایج کشورمون گارد هست؟!

بدون عقیده مشترک هم می شه خیرخواهی و محبت رو می شه ارج نهاد.

آره خب تو اعتقاداتشون این مسخره شدنه حتی ثواب داره و جهاد حساب میشه

این ب کنار تو مراسم ختم عمم ی بازی راه انداخت

قرار شد بشینه فقد ی سوره بقره بخونه نشسته بود ۳ ساعت کلاس قرآن گذاشته بود هر کی حرفیم میزد دعواش میکرد

ینیی همه میخندیدن واقعنم خنده دار بود