2777
2789
عنوان

شش ساله بچه دار نشدم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 27 پست
عزیزم ای وی اف پس برای چیه؟ نشستی غصه مبخوری برو دکتر

😔هزینش خیلی زیاده ولی همسرم تو روند درمان همکاری نمی کنه براهمین اینهمه طول کشیده

یه آزمایش اسپرم بخواد بده تا راضی بشه سه ماه طول میکشه

الان ۴ماه بیشتره میخوایم بریم سونو بیضه هفته پیش مسموم شد نوبتش کنسل شد

شوهرم خیلی پشت گوش میندازه همه چیو

درحال اقدام🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما شش سال نشدی چون تحت نظر دکتر نبودی همین طوری اقدام می کرد باید از روز اول تحت نظر دکتر می بودی من تنبلی تخمدان شدید بودم پریود نمی شدم بدون دارو اینقد باشگاه رفتم متفورمین خوردم وزن اوردم پایین پیاده روی کردم تا بالاخره بعد دوسال شدم باید بری تحت نطر دکتر وزنتو بیاری پایین ورزش مستمر وحذف قند وبرای همسرن باید ببرینش دکتر مخصوص داروهای تقویتی وامپول مصرف کنه بعد دوسال باردار میشی نا امید نباش تازه من سنم سی وشش سالم بود نازایی اصلا معنا نداره

ممنون که گفتی عزیزم قراره بریم تحت نظر دکتر ارولوژیست

عزیزم داروها 3 ماه بعد اثرشو میزاره چیزی ک خیلی مهمه استرسه مثلا اگ همه چی اوکی باشه ولی شوهرت روز رابطه استرس داشته باشه دیگه فایده نداره اسپرمش کیفیتی نداره

اصلاح سبک هم جواب میده من دیگه هرروز به شوهرم شیرموز میدادم توشم مغزیجات و شیره خرما میریختم تعداد اسپرم سوهرم درنهایت رسید به 59 میلیون خیلیم بالا نبود ولی باردار شدم و خداروشکر خوب بود همه چی

اسپرم ضعیف با دارو خوب میشه چرا انقدر نگرانین؟ ما تو بستگان داشتیم اصلا جای نگرانی نیست اینکه ۶ساله بچه دار نشدین به این خاطره که نرفتین سراغ درمان وگرنه خیلی پدیده ی عجیب و غریبی نیست دکتر میگفت خیلی شایعه تو مردا بخاطر استرس و فشار کاری و بعضا دخانیاتی که مصرف میکنن

😔هزینش خیلی زیاده ولی همسرم تو روند درمان همکاری نمی کنه براهمین اینهمه طول کشیدهیه آزمایش اسپرم بخ ...

برین بیمارستان دولتی

من خودم ای وی اف کردم

گذشت زمان وضعیت اسپرم بدتر میکنه ک بهتر نمیکنه

اگه دلش بچه میخواد باید بره

تو برو پرونده باز کن اونا خودشون تو رو ارجاع میدن

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید