2777
2789
عنوان

فضول

266 بازدید | 20 پست

بچه ها ما با مادرشوهرم تو یه ساختمانیم بعد تو همه کارا دخالت می کرد منم رابطمو قطع کردم حالا شوهرم کارش جوری شده که چند روز میره نیست بعد به بهانه تنهایی من دختر خواهرشوهرمو که 9سالشه دائم میفرسته بالا خونه ما حتی روزایی که شوهرم میاد دختر خواهرشوهرم میاد چیکارش کنم انقد نیاد توو دست و پام فضولی ,از طرفی این بچه انقد فضولو حسوده به رابطه منو داییش حسادت میکنه یه سر جایه منه چیکار کنم😒😈؟؟؟,

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به شوهرت بگو خب نفرستن ديگه،بگو من حوصله سرويس دادن ندارم ميخوام استراحت كنم انرژيمو نگه دارم برا تو😃

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

خیلی مسخره س مجبور باشی یه نفرو همیشه ببینی ...

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
بگو عزیزم امروز حالم خوب نیست برو خونتون. کم کم دکش کن. بگو خواب هستم. بگو دارم میرم جایی و... 

😂😂من همش میگفتم گناه داره ولی ازین به بعد همین کارو میکنم😀

آره آره بترسونش یا یه کاری کن حوصله ش سر بره پاشه بره

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))