2777
2789
عنوان

قبولی تو پرستاری در 27سالگی دیره

117 بازدید | 15 پست

میخوام بعد لیسانسم که گرفتم اصلا امکان انصراف نیست

2سال بشینم بخونم برای پرستاری ولی اصلا نمیدونم چه جوری باید خوند چه جوری ترمیم کرد فیلم آموزشی ببینم یانه فقطم میخوام روزانه شهر خودمون قبول بشم نمیدونم چیکار کنم اصولاً بلد نیستم چیکار کنم دفعه قبلم واسه همین قبول نشدم آزمون قلمچی ثبت نام کردم در حالی که اصلا نمی رسیدم بخونم

شما بگین این دفعه چیکار کنم میخوام فعلا همزمان با دانشجویی بشینم فیلم های کنکوری ببینم از کلاسینو و اینا بعدا که لیسانس گرفتم کتاب تست و درسنامه

.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برم سرکار

خب نمیخواستی بری سرکار که نمیگفتم مگه از جونت سیر شدی چون مبخوای بری سرکار سخت دارم میگم

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

نه عزیزم دیر نیست مهم اینه ۴۰ ۵۰ سالت بشه و راضی باشی از انتخابی که کردی توی این سن. این مهمه

و اگه میخوای جدا کنکور بدی، بشین توی همین دوران دانشجوییت فیلمای کنکوری ببین حداقل یه پیش زمینه از همشون داشته باشی که بعد که فارغ التحصیل شدی فقط ترمیم کنی و تست بزنی

کدوم شهری؟منظور منطقه ۱ حساب میشه که قبولیش سخت باشه؟

نه عزیزم دیر نیست مهم اینه ۴۰ ۵۰ سالت بشه و راضی باشی از انتخابی که کردی توی این سن. این مهمهو اگه م ...

نه منطقه دو هستم

فیلم کنکوری میخوام ببینم اما میترسم تغییر کنن تا دو سال دیگه

.

نه منطقه دو هستم فیلم کنکوری میخوام ببینم اما میترسم تغییر کنن تا دو سال دیگه

نه کتاب اونقدرا تغییر نداره. من فیلمو برای این گفتم که یادگیری اولیه و کلی داشته باشی جزئیات با کتاب درسی و کتاب تست درمیاد.

نه کتاب اونقدرا تغییر نداره. من فیلمو برای این گفتم که یادگیری اولیه و کلی داشته باشی جزئیات با کتاب ...

همین کارو میخوام بکنم فعلا دو سال دیگه که دانشجوام میخوام فیلم کنکوری ببینم بعدش هم فارق اتحصیل شدم ترمیم و کنکور

میترسم تا اون موقع دهمم وارد ترمیم بشه 407یا 408کنکور میخوام بدم معدلم الان خیلی بد نیست 19هم دارم خیلی ولی میگن ارزش معدل میاد پایین یعنی درسی که 20هم بودم باید ترمیم کنم نمیدونم چیکار کنم باید مشاور هم بگیرم

.