2777
2789
عنوان

طلاهامو بفروشم بدم طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 37 پست

ما هم ماشین داریم ولی من اصلا نمیتونستم باهاش رانندگی

کنم

چون قیمتش بالا بود میترسیدم بزنم جایی و خلاصه که اذیت بودم

دوسه ماه قبل فروختم طلاهامو وقتی که گرمی هفت بود و ماشین خریدم کمی غصه میخورم گاهی ولی اصلا پشیمون. نیستم

اخه ماشبنم خوبه نمیدونمماشین بابام دستمه ها ولی میخوام خودمم داشته باشم

طلا بفروشی ضرر کردی نمیتونی بخری دیگه بهم گفتن طلا تا بیست و پنج میلیون میره

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا چند گرم طلا داری؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

درسته ماشین بابام کلا دسته منه ها ولی میخوام خودمم داشته باشم

اگه ماشین بابات دستته بزار طلاهای بمونه.بوقتش اونقد زیادش کن خونه بخر.از من بشنو برای ی زن خونه واجب.قرار نیست همیشه زیر سقف خونه بابات باشی.شوهرم کنی خدایی نکرده شوهر بد بود راحت میری خونه خودت.خونه عالی

ما هم ماشین داریم ولی من اصلا نمیتونستم باهاش رانندگیکنمچون قیمتش بالا بود میترسیدم بزنم جایی و خلاص ...

ماشین هم خیلی گرون شد

یه پراید شد نزدیک ۵۰۰ تومن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵