2777
2789

من یه مدت تاپیک ها دنبال میکنم میبینم بعضی کاربرا چقدر فحش میدن نی نی یارم اسی تگ میکنه یا بقیه انگار نه انگار ، باز فرداش همون کاربر فحاش تو بقیه تاپیک ها میبینیم نه از تعلیق خبریه نه تذکر

قضیه چیه واقعا ؟؟؟ قبلا خیلی بهتر عمل میکردین

@niniyar

شماهم اگر تجربه مشترک دارید بگید .

فقط سیاسیی نباشه بقیه اش مهم نیست

بعضی کاربرا هم سوگولیشونن.

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا یکی تاپیک زد از نی نی یار اسکرین گذاشت ک نی نی یار گفته بود تاپیک قومیتی ممنوع نیست

اما هرجا دلشون بخواد تعلیق میکنن میگن تاپیک قومیتی ممنوعه

حرفای خودشونم نقض میکنن

والا یکی تاپیک زد از نی نی یار اسکرین گذاشت ک نی نی یار گفته بود تاپیک قومیتی ممنوع نیستاما هرجا دلش ...

قبلا که چندتا اکانت نی نی یار بود خیلییی خوب بود خصوصا نی نی یار شب سریع تعلیق میکرد

والا یکی تاپیک زد از نی نی یار اسکرین گذاشت ک نی نی یار گفته بود تاپیک قومیتی ممنوع نیستاما هرجا دلش ...

تاپیک قومیتی ممنوع نیست توهین قومیتی ممنوعه کسی تاپیک قومیتی زده تو تاپیک دعوا و توهین و شده و تاپیک رو قفل نکرده استارتر هم تعلیق میشه چون باید مدیریت کنه به عنوان مدیر تاپیک

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

تورو خدا این کاربر سانازتکیدو رو گزارش بزنید.تمامی تایپیکاش ضدانقلابه

لغو شده

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

تاپیک قومیتی ممنوع نیست توهین قومیتی ممنوعه کسی تاپیک قومیتی زده تو تاپیک دعوا و توهین و شده و تاپیک ...

بله فحش و توهين واقعي رسيدگي نميشه ولي حرف عادي رو بيخودي تعليق ميكنن وقتي هم دليل ميپرسي جوابي ندارن مثلا اخرين باري ك من تعليق شدم دليلي نداشت

2790
2778
2791
2779
2792