2777
2789

اره از کتاب میاد

پروف خودمم🎀فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راحته؟شما انسانی هستید؟ من دهم تجربیم میخوام بیام انسانی اونم به دلیل اینکه از ریاضیات این رشته خوشم ...

اره من انسانی ام

بنظرم همه رشته های نظری سختن هر کدوم یجوری

رشته انسانی ریاضی خیلی پیچیده ای نداره نسبت به بقیه رشته های نظری ولی خب حفظیات سختی داره

پروف خودمم🎀فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

اره من انسانی ام بنظرم همه رشته های نظری سختن هر کدوم یجوریرشته انسانی ریاضی خیلی پیچیده ای نداره نس ...

از کجا بدونم با دروسش علاقه دارم و میتونم از پسش بربیام؟

میخوام معدل بگیرم با شرط معدل برم روانشناسی آزاد ولی میترسم نتونم نمره خوب بگیرم

از کجا بدونم با دروسش علاقه دارم و میتونم از پسش بربیام؟میخوام معدل بگیرم با شرط معدل برم روانشناسی ...

ببین اول ببین به شغل هایی مثل وکالت و روان و.. علاقه داری

بنظرم تو یه رشته استعداد مهم تر از علاقس نمیگم علاقه مهم نیست ولی استعداد حرف اول رو میزنه

باید ببینی چقدز حفظیاتت خوبه ؟

تو انسانی مهم اینه وقتی یه چیزی رو میخونی درک کنی نه فقط حفظ کنی

ادبیات سختی داره فنونش سخته عربیش سخت تر از رشته های دیگس

ببین تو تاریخ و .. خوب هستی یا نه

🥲شمام انسانی هستین؟میخوام از دهم تجربی بیام انسانی چون محاسبات دوست ندارم به نظرتون کار درستیه؟

اره من انسانیم

اینکه تجربی برات سخته بیای بیرون بهتره ولی اینکه بیای انسانی نمیدونم واقعا

ببین اول ببین به شغل هایی مثل وکالت و روان و.. علاقه داریبنظرم تو یه رشته استعداد مهم تر از علاقس نم ...

نمیدونم به چی استعداد دارم همیشه نمره هام توی همه دروس بیست بوده واسه همون نمیدونم به چه درسی علاقه دارم و استعدادم توی چیه

ولی میدونم از ریاضی و محاسبات بدم میاد

نمیدونم به چی استعداد دارم همیشه نمره هام توی همه دروس بیست بوده واسه همون نمیدونم به چه درسی علاقه ...

خب پس فکر میکنم انسانی برات مناسب باشه ولی قبلش یه تحقیق در مورد درس هاش بکن

درمورد درس هاش توضیح میدی؟

درس های سختش فنون که باید یه شهر رو تقطیع کنی ، هجا هاش رو مشخص کنی ، و بعد وزنش رو و ...

درس تاریخش که دهم در مورد ایران و جهان باستان ، تاریخ یازدهم بیشتر درمورد تاریخ پیامبر و اسلام و صفویس دوازدهم هم که میشه معاصر ( هر سه بنظرم مطالب حفظی سخت و طولانی داره)

جامعهشناسی هم تو هر سه پایه هست و در مرود انسان و جهان اجتماعی و علوم انسانی ، طبیعی و. توضیح میده

عربی هم قواعد سخت تری داره نسبت به بقیه رشته ها و خب تو کنکور هم میاد

فلسفه مطالب خیلی سخت و سنگینی داره و کاملا درک کردیه

کلا تعداد دروس تخصصی انسانی زیاده اینا چند موردش بود