2777
2789
عنوان

نامادری

104 بازدید | 5 پست

پیرو تاپیک نامادری بچه ها اینا چطور دلشون میاد انقد بدذات باشن از خدا نمیترسن

هزارتا ادم دیدم میرن از پرورشگاه بچه میارن رو سر نگه میدارن اینا یه بچه طفل معصوم رو هفته ای چند ساعت که میخواد از حق طبعیش از پدر تنی خودش وقت بگذرونه چشم ندارن ببینن

انشالا خدا با بچه هاشون ازشون تقاص بگیره

تا یه کلمه میگی هم مظلوم میشن 🤡قضاوت نکن🤡

🤡نمیدونستم بچش رو میاره پیشش🤡

🤡قرار بود پیش مادرش بمونه🤡

🤡نمدونستم بچش اینجوریه🤡

واقعا تو تاپیک هایی که بابت یه موضوع کوچیک از بچه همسرشون شکایت میکنن دلم میخواد بنویسم گ...ه خوردی با مرد بچه دار ازدواج کردی که اون بچه هم عذاب بدی

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا یه کلمه میگی هم مظلوم میشن 🤡قضاوت نکن🤡🤡نمیدونستم بچش رو میاره پیشش🤡🤡قرار بود پیش مادرش بمونه ...

اکثرا هم بچه فقط یکی دو روز در ماه هستااا........ولی بازم این زنا انسان نیستن بخدا

اکثرا هم بچه فقط یکی دو روز در ماه هستااا........ولی بازم این زنا انسان نیستن بخدا

یادمه یکی تاپیک زده بود مجرد بودم ازدواج کردم دختر همسرم شیش سالشه

یه هفته در میون پیش ماست

وقتی شوهرم بغلش میکنه یا بهش محبت میکنه حسودیم میشه

کلی ادم اومدن دلداری که حق داری اولین ازدواجته حساسی

یه عده ببخشید خر..اب هم اومدند راهکار دادند چجوری پای بچه رو از خونه ببری و باباش رو سرد کنی نسبت بهش

به خدا که حیوان هم مثل اینا نیس

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم