2777
2789

۲۰ سالمه خیلی عصبی و استرسی ام ب موضوعات کوجیک و حرف مردم و ... اهمیت زیادی میدم و باور کنین اصلا و اصلا دست خودم نیست و ب صورت ناخوداگاه هست

دارو مصرف میکنم و روانشناس هم میرم و فعلا تاثیر زیادی ندیدم

لرزش بدن دارم شدت نداره و ب تازگی عضلاتم سفت شدن قبلا مثلا ران پام نرم و شل بود الان سفت سفت شده گاهی ب ندرت و خیلییی کم مثلا ۱ بار در ماه پام احساس گزگزی و بی حسی داره

خلاصه نمیدونم چیکار باید بکنم دلم خیلی برای خودم میسوزه و در خانواده ای هستم ک بسیار باعث حال بدم میشن

چه دکتری باید برم ک تغذیه ام رو درست کنه و موادی ک باعث ام اس و استرس میشن رو برام منع بکنه؟

ممنون از راهنماییتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هردو مورد بله

سردی زیاد نخور اگه خواستی بخوری کنارش یه چیز گرم هم بخور مثلا تو ماست یا برنج شوید بریز یا روی غذاهایی که میخوری فلفل سیاه بریز

اینجوری نیست هر کی استرسی باشه دور از جون ام اس بگیره خیلی عوامل دخیله همون تغذیه رو رعایت کنی کافیه ویتامین دی هم بخور

سردی زیاد نخور اگه خواستی بخوری کنارش یه چیز گرم هم بخور مثلا تو ماست یا برنج شوید بریز یا روی غذاها ...

قربونت برم ممنون ازت

اگر بخوام برم دکتر که کامل برام بگه چه چیزایی نخورم و چی بخورم چه دکتری باید برم؟

قربونت برم ممنون ازت اگر بخوام برم دکتر که کامل برام بگه چه چیزایی نخورم و چی بخورم چه دکتری باید بر ...

بیشتر طب سنتی ها در مورد سردی و گرمی اطلاعات دارن

برای مکمل و ویتامین و دارو واسه ارامش اعصابت هم متخصص مغز و اعصاب خوبه

فکر کنم دکتر مغز و اعصاب باید بری بنظرم زودتر برو حتی اگه خدای نکرده علائم بیماری باشه چون سنت کمه ب ...

چشم ممنون ازتون

دکتر روانپزشک یا همون اعصاب و روان میرم و ماهی ۲ میلیون هزینه داروهامه ولی اثر زیادی نداره شاید دکترم رو باید عوض کنم