2777
2789
عنوان

🔮سوره توحید در ماه رجب🔮

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 22 پست

💥تلنگر

🔻آرزوهای بعد از مرگ🔻

✍ در بعضی آیات قرآن، آرزوهایی که انسان بعد از #مرگ میکند، بیان شده است:👇

🕋 ۱- يَا لَيْتَنِي كُنْتُ تُرَابًا. (سوره نبأ/۴۰)

💢 ای کاش! من خاک میبودم.

ــــــــــــــــــــــــــــــ

🕋 ۲- يَا لَيْتَنِي قَدَّمْتُ لِحَيَاتِي. (سوره فجر/۲۴)

💢 ای کاش! برای آخرت خود کاری انجام میدادم.

🕋 ۳- يَا لَيْتَنِي لَمْ أُوتَ كِتَابِيَهْ. (سوره حاقه/۲۵)

💢 ای کاش! نامه اعمالم به من داده نمیشد.

🕋 ۴- يَا وَيْلَتَىٰ لَيْتَنِي لَمْ أَتَّخِذْ فُلَانًا خَلِيلًا. (سوره فرقان/۲۸)

💢 ای کاش! فلانی را به عنوان دوست انتخاب نمیکردم.

🕋 ۵- يَا لَيْتَنَا أَطَعْنَا اللَّهَ وَأَطَعْنَا الرَّسُولَا. (سوره احزاب/۶۶)

💢 ای کاش! از خدا و رسولش اطاعت میکردم.

🕋 ۶- يَا لَيْتَنِي اتَّخَذْتُ مَعَ الرَّسُولِ سَبِيلًا. (سوره فرقان/۲۷)

💢 ای کاش! راه و روش رسول خدا را دنبال میکردم.

🕋 ۷- يَا لَيْتَنِي كُنتُ مَعَهُمْ فَأَفُوزَ فَوْزًا عَظِيمًا. (سوره نساء/۷۳)

💢 ای کاش! من هم با آنها (مومنین) میبودم و به کامیابی بزرگ میرسیدم.

🕋 ۸- يَا لَيْتَنِي لَمْ أُشْرِكْ بِرَبِّي أَحَدًا. (سوره کهف/۴۲)

💢 ای کاش! با پروردگار خود کسی را شریک نمیگرفتم.

🕋 ۹- يَا لَيْتَنَا نُرَدُّ وَلَا نُكَذِّبَ بِآيَاتِ رَبِّنَا وَنَكُونَ مِنَ الْمُؤْمِنِين. (سوره انعام/۲۷)

💢 ای کاش! راهی باز شود تا دوباره به دنیا برگردیم، تا آیات پروردگار خود را تکذیب نکنیم، و از جمله مومنین شویم.

☝️ برادرم! خواهرم!

اینها آرزوهایی هستند که، براورده شدنشون بعد از مرگ ممکن نیست.. چون:

❌بعد از مرگ، فرصت تمام است.❌

پس تا فرصت داریم، بسم الله...

بار سفر چه بستهای، مرگ خبر نمیکند

آنکه نبسته بارِ خود، در این سفر چه میکند؟

تا نرسیده لحظهی مرگ بیا و توبه کن

چونکه اجل فرا رسد، توبه اثر نمیکند

🔮کپی و انتشار تمامی مطالب تاپیک هام آزاده🔮    🌺شما هم میتونید با کامنت گذاشتن و بروز شدن تاپیک در ثواب انتشار مطالب مفید شریک باشید🌺   🔮وظیفه مردم در زمان غیبت خودسازی و امر به معروف و دعوت به حق و آگاه سازی دیگران است🔮

تو رو خدا و قرآن به این نیت ها واسم به اسم کاربریم دعا کن به حاجتایی که نوشتم کامل برسم دلم داره میترکه من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل و شکاکه و بددهن هست و من و خواهرمو به زور شوهر داد بدبخت کرد من و خواهرم طلاق به زور گرفتیم الانم بدبختیم😭

مادرم خیلی بدبخته و هزار تا بیماری از بس پدرم اذیتش کرده گرفته و من و خواهرم شغل درست و حسابی نداریم حتی تو پول شارژمون موندیم

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم دیگه و هیچ آدمی روی زمین در حق من و عزیزانم هیچ ظلم و بدی نکنه و خدا به مادرم سلامتی و عمر خیلی طولانی بده و من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا همین روزا نصیبمون شه و ازدواجای عالی کنیم 😭

مهربون لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله مشکل لق بودن دندونام و تحلیل رفتن لثه هام بدون نیاز به دکتر رفتن خوب شن و انشالله هیچ وقت نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه و پودر استخووان نداشته باشم و انشالله حتما همین روزا به آرزوم که عقده و حسرت شده واسم برسم و ارتودنسی قبل از جراحی فک دانشکده ی دولتی دندون پزشکی مرکز استانمون کنم و تابستون۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 و هزینه ارتودنسی و جراحی فکم همشون با هم زیر ۴۰ میلیون شن😭😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم اصلا شل و ول و ساده و مظلوم و توسری خور و بدشانس و بدبخت نباشیم و اصلا من و عزیزانم رفتارمون جوری نباشه که کسی جرئت کنه بهمون بی احترامی کنه و هیچ کس نتونه زیر اب من و عزیزانم رو بزنه🥹🙏🙏

و تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم و خاله هام و داداشام و مادرم و مادربزرگ(مادریم) و دختر خاله هام خیلی زرنگ و باهوش و خوش شانس و سالم و خوشبخت و موفق شیم و عمر خیلی طولانی کنیم و خوشحال و سربلند شیم😭😭.

و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچه های عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانوادش و خونه دایی مادرم و اون خواستگارم و خانوادش که بله برونمون بهم خورد و اینایی که باهاشون کار میکنم تقاص همهی ظلم هایی که در حق من و عزیزانم کردن همین روزا پس بدن😭🙏🙏.

تو روخدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم رو خدا ، حفظ کنه و کسی کتکش نزنه و آزارش نده و انشالله داداشم خیلی درسخون و زرنگ و موفق و خوشبخت شه و دوستای خیلی خوبی پیدا کنه😭

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم بره مسافرکشی همین الان و همین فردا صبح شغل ثابت مثل نگهبانی گیرش بیاد و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه😭😭😔😔🙏😭.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا و قرآن به این نیت ها واسم به اسم کاربریم دعا کن به حاجتایی که نوشتم کامل برسم دلم داره میت ...

انشالله به حق حضرت زهرا حاجت روا بشید

آتش بر ابراهیم گلستان نمیشد اگر تا آخر امیدوار باقی نمی ماند

خودتونم باید تلاش کنید این دنیا دنیای علل و اسباب هست

تلاش کنید در کنارشم آیت الکرسی که آسونه انقدر بخون تا خدا یک راهی انشالله براتون باز کنه

منتظر نشین خدا بیاد پایین کارا درست بشه

ولی با تلاش مادی و معنوی انشالله راه گشایش مطمین باش حاصل میشه

🔮کپی و انتشار تمامی مطالب تاپیک هام آزاده🔮    🌺شما هم میتونید با کامنت گذاشتن و بروز شدن تاپیک در ثواب انتشار مطالب مفید شریک باشید🌺   🔮وظیفه مردم در زمان غیبت خودسازی و امر به معروف و دعوت به حق و آگاه سازی دیگران است🔮

انشالله به حق حضرت زهرا حاجت روا بشیدآتش بر ابراهیم گلستان نمیشد اگر تا آخر امیدوار باقی نمی ماند خو ...

بسم الله الرحمن الرحیم

خداوند بنا ندارد که بخواهد بدون سبب کاری را انجام بدهد .
این اسباب ممکن است ،اسباب مادی باشد،[مثلا] شما چرا غذا می خورید ؟خدا که می داند شما گرسنه اید دیگر خب شما را سیرتان کند.
خب چرا شما به غذا متوسل می شوید؟ شما مریض می شوید ،چرا دکتر می روید مگر بهتر نیست حالتان خوب بشود؟
اصلا مریض نشوید وقتی هم مریض شدید ، مگر شافی خدا نیست ؟چرا به دکتر مراجعه می کنید؟ چرا دارو مصرف می کنید؟ این ها اسباب مادی است که خود خدا عالم را عالم اسباب و سببات خلق کرده.

🔮 امام صادق می فرماید:«ابی الله ان یجری الاشیا الا باسبابها» [ترجمه] خدا بنا ندارد که کارها به جریان بیفتد مگر از طریق اسبابش.

[حالا این اسباب] گاهی مادی است مثل همان دارو و پزشک و غذا و وسیله نقلیه و این ها گاهی معنوی است مثل دعا و مثل صدقه و صله رحم و چیزهایی از این قبیل .

🔮خدا اراده کرده است که بخشی از سرنوشت انسان از طریق دعا رقم بخورد

پس اگر شما با دعا تغییری در سرنوشتتان دادید، عین اراده ی خداست. اگر ندادید، خلاف دستور خدا عمل کردید .

چون خدا فرموده :«ادعونی استجب لکم »[ترجمه] دعا کنید تا من اجابت کنم.

اگر شما دعا نکردید خلاف دستور خدا عمل کردید و ان دعا در واقع سرنوشت شما را عوض می کند .

پیامبر فرمود که:« الدعا یرد القضا وقد ابرم ابراما » [ترجمه] دعا سرنوشت را تغییر می دهد هر چند محکم محکم شده باشد.

چون سرنوشت با علل و اسباب مادی و معنوی تغییر می کند.
یکی از عوامل تغییر دهنده ی سرنوشت دعاست.

🖋پیاده شده از صوت استاد

کانال ایتا اصول دین استاد رضا محمدی شاهرودی @osooledin

تو رو خدا و قرآن به این نیت ها واسم به اسم کاربریم دعا کن به حاجتایی که نوشتم کامل برسم دلم داره میت ...

🔮به آیت الکرسی پناه ببرید🔮

حضرت علي (ع) فرمودند:

اگر بدانيد آية الكرسي چه اندازه با اهميت و با ارزش است در هيچ حالي آنرا ترك نميكنيد.

براي رفع و از بين بردن مشكلات خود به آية الكرسي پناه ببريد،

اگر مشكلي داريد و يا اگر گرفتاريد، اگر بيماريد،

اگر تمام درهاي اين عالم به روي شما بسته شده است چرا از آیت الکرسی غافلید.

با ايمان كامل و اعتقاد به اثر بخوانيد و نتيجه بگيريد كما اينكه خواندن و نتيجه گرفتند.

منبع:کتاب امالی از شیخ صدوق

بسم الله الرحمن الرحیم

اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ🌺

2790
2778
2791
2779
2792