2777
2789
عنوان

دیروز رفتم دیت

68 بازدید | 7 پست

با یک پسره توی اینستا آشنا شدم نمایشگاه ماشین داره باباش اومد گفت بیا همو ببینیم چند روزی حرف زدیم و اینا توی حرفاش شب ک میشد میگفت بچسب بهم بغلم کن و از این جور حرفا بهش گفتم من از حرفای جنسی حس خوبی نمیگیرم گفت باشه قرار گذاشتیم همو دیدیم توی کافه اومد بغلم کرد برگشتنی هم رسوند منو جای ماشینم شروع کرد به لب گرفتن بدون اینکه اجازه بگیره از من بعد ک رفت خونه خیلی سرد شده بود و محل نمیداد زیاد امروز صبح ک پا شد دوباره شروع کرد حرفای جنسی زدن ک بیا ماساژم بده بهم بچسب و از این حرفا بعد گفت یکمم توبگو بهش،گفتم من خجالت میکشم گفت اتفاقا الان باید راحت باشی با من بهش،گفتم حس خوبی نمیگیرم همش حرف جنسی میزنی یهو نوشت من و تو اصلا با هم منار نمیایم تو رو دیشب دیدم ظاهرت یکمی تایپم نیست خوشحال شدم دیدمت

پسره اشغال

تو نباید میزاشتی بغلت کنه یا لب بگیره دیت اول باید با اسنپ میرفتی بااسنپ برمیگشتی ! و خداروشکر تا کا ...

من با ماشین خودم رفته بودم یکجا با هم قرار گذاشتیم اومد دنبالم بعدش با ماشین اون رفتیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم گرفت چرا بختم باز نمیشه فک میکردم آدم خوب و خانواده داریه ک باهاش قرار گذاشتم

درمان میکنم عزیزدلم ولی هیچوقت چیزی و با اصرار نباید بدست آورد صبر داشته باش کسی که لایقت هست سر راهت قرار میگیره حیف تو نیست بازیچه این طور پسرهایی بشی؟

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

دلم گرفت چرا بختم باز نمیشه فک میکردم آدم خوب و خانواده داریه ک باهاش قرار گذاشتم

ربطی به خانواده داربودنم نداره منم یه مورد بود پسره خوشگل خوشتیپ ماشینشم بنز بود یه شب داشتم میرفتم خونه با ماشینم منو دیده بود تا خونمون تعقیب کرد بعد اومد جلو ماشینم اصرار که خانوم چشمم بهتون خورده گفتم چه دختر سنگینی میشه شمارتونو داشته باشیم منم ندادم اونم گفت دلمو نشکنو واینا شماره خودشو داد بعد از تنهایی وکنجکاوی پیام دادم یه هفته حرف زدیم سه بار دعوتم کرد نرفتم اخر دلم براش سوخت قبول کردم گفت بیام دنبالت گفتم نه با ماشینم میام با ماشینم رفتم دیت شروع کرد به مسخره کردن که چرااینقدر خودتو میگیری وکلاس میزاری مگخ چی کاره ای اورانیوم غنی میکنی منم بغض کردم میخواستم گریه کنم دیت تموم شد سوارماشینم شدم برگشتم بهم پیام داد که خوشحال شدم دیدمت چرابغلم نکردی واینا منم گفتم دلیلی نداره از فرداش غیب شد خانوادشم خانواده بزرگ و اقا زاده بود

جدی گاهی از اینکه با بعضیا زیر ی آسمونم و تو ی هوا نفس میکشم حالم بده😐مرتیکه خر

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)