2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دیگه دغدغه هامون شبیه هم نبود و کلا زندگیمون متفاوت شده بود

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

اره خودم ۳ ماهه با کسیکه از سال۹۶ باش دوست بودم همینکارو کردم

بی دلیل نیست قطعا دلیل محکمی هست

تو زندگیم دخالت میکرد، حسود بود، تا چیزی میشد میگفت از شوهرت جدا شو و...، بچه نیار ک بتونی جدا شی

درصورتی ک من مشکل حادی تو زندگیم نبود

نبودش و هرموقع خودش حوصله ش سر میرفت سر و کله ش پیدا میشد

همش دنبال فضولی کردن بود و دلش میخواست از کل زندگیم سر دربیاره ولی مسائل خودشو پنهان میکرد

اینا همه شدن دلیلی ک نخوام دیگه باش ادامه بدم

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

اره

مم دیگه تصمیم گرفتم با همهددر حد سلام علیک باسم

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
اره خودم ۳ ماهه با کسیکه از سال۹۶ باش دوست بودم همینکارو کردمبی دلیل نیست قطعا دلیل محکمی هستتو زندگ ...

من با یه نفر دوست بودم مناسبت هاي مختلف واسش پیام تبریک می دادم واسه تولدش با شوق و ذوق پيام تبریک تولد دادم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم من خیییلی ناراحت شدم ازش فقط هم قصدم تبریک بود نه هدیه بردن ولی سکوت کردم بعدم کامل قطع رابطه کرد 🥲🥲🥲من خیییلی ناراحت شدم آخه مگه بده به یاد کسی بودن

دلیلا رو بهش گفتی یا نه

دلیل هارو گفتم

آرزوی موفقیت کردم

از خوبی هاشون گفتم

تشکر کردم

و

خداحافظی کردم

کلا خیلی از صمیمی ترین دوستام و سره اختلاف عقیده کنار گذاشتم و چون همیشه بهم زدن از طرف خودم بوده با اینکه تموم شده همیشه یادم میمونه 🥲

عجبرفتارش عجیب بود ولی تو ناراحت نباش چون حتما خودش مشکلی داشت و سر تو خالی کردهتقصیر تو نیستبیخیالش ...

بعدها یه روز واسش پيام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد 🥲🥲🥲🥲

به خدا من فقط بهش عزت و احترام گذاشتم

ولی اون همیشه منا ناراحت می کرد🥲🥲🥰