2777
2789
عنوان

دعوتش کنم ب چایی و ی صحبت کوتاه

145 بازدید | 20 پست

دو روز پیش بهش گفتم تو دوست اجتماعی زیاد داری از 1 تا 5 حتی

و باهاش با لحن شوخی گفتم ک دوست اجتماعیت این لباسو برات گرفته ک انقد میپوشی بعد گفت ک ن من ی مدت مشکی میپوشیدم حالا جدیدا اینو میپوشم

بعد تو حرفاش گفت آدما نقد تو شوخی میگن و منم گفتم ن اینطور نیس

و بهش گفتم نگا کن نگا کن بقیه رو

اونم آخر حرفاش بهم میگفت بدبین نباشم بهش و دیدم اصلاح کنم

سلامتی همه ی بیمارا صلوات ~~♥♥

بعد آخر حرفامون گفت کی میرم خونه و با کی؟ د زور کرد ک باهاش برم اولش رد کردم ولی بعد با ی صورت پر نگرانی گفت میبرمت

منم تو راه بهش گفتم اسکول اگ نمیگفتی خودم میرفتم تو هم با رفیقت میرفتی

( نباید انقد پرروانه حرف میزدم حتی با شوخی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد ک سوار ماشینش شدم شوخی کرد حتی

ب شوخی هم گفت از فردا دیگ باهات حرف نمیزنم اخلاقت ی جوریه

و حالش خوب بود و با پیاده شدنم حتی شیشه این طرف کشید پایین و بهم گفت شب خوش

اما روز بعد ک اومد هم لباسش عوض کرده بود هم ازم فاصله میگرفت ولی زیر ب زیر نگامم میکرد

بعد ک سوار ماشینش شدم شوخی کرد حتی ب شوخی هم گفت از فردا دیگ باهات حرف نمیزنم اخلاقت ی جوریه و حالش ...

رفتم با دوستم سمتش بهش گفتم مشخصه ناراحت شدی و اون جلو دوستم گفت ن تو بی قراری زیاد

حالا نمیدونم فردا دعوتش کنم ب چایی یا ن؟؟

پسره ؟

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

بله طرفم پسره

لباسو از یه دختر هدیه گرفته بود ؟

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

ن نگرفته بود من اینطوری گفتم چون حس کردم دوست اجتماعی دختر داره.. ک البته حرفم اشتباه بود

خب اگه خوشت میاد ازش بیشتر باهاش معاشرت کن تا بشناسیش ، البته باید اخلاق طرفم اوکی باشه

تو دانشگاهین؟

لباسو از یه دختر هدیه گرفته بود ؟

البته میدونی عصر ک اینو گفتم شب منو رسوند خونه و اوکی بود و قبلش فقط گفت اصطلاح کن دیدتو

ولی فردا کلا ی آدم جدید بود

البته میدونی عصر ک اینو گفتم شب منو رسوند خونه و اوکی بود و قبلش فقط گفت اصطلاح کن دیدتو ولی فردا کل ...

ینی سرد شده بود؟

باهم دوستین ؟