2777
2789
عنوان

قرص دوفامد ده

55 بازدید | 6 پست

عادت ماهانه ام عقب افتاده بود رفتم دکتر بهم این قرص داد گفت ۱۰ شب بخوری پریود میشی من الان سه شب خوردم پریود شدم باید بقیش هم طبق دستورش بخورم یا دیگه نخورم چون پریود شدم دکترممم یک شنبه میاد امروز و فردا نیستش

منم نمیدونم رفتم دکتر بهم داد اما نوشته شب چهارده پریود شروع کنم ب خوردن اخه یعنی چی متوجه نشدم؟

یعنی از اون روزی که پریود شدی چهارده روز بعدش شروع کنی به خوردنش به منم گفته از پانزدهم من حالا تو همین بسته اول موندم نمیدونم بقیشو بخورم یا نه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یعنی از اون روزی که پریود شدی چهارده روز بعدش شروع کنی به خوردنش به منم گفته از پانزدهم من حالا تو ه ...

یعنی بخورم تا کی ی بسته اس🙁

نیمدونم ولا کاش بری دکتر باز

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

یعنی بخورم تا کی ی بسته اس🙁 نیمدونم ولا کاش بری دکتر باز

یه ورقش منظورمه توش ده تا قرص میگم که دکتر یک شنبه میاد من از امروز تا یک شنبه میشخ دو شب نمیدونم بخورم یا نه

یه ورقش منظورمه توش ده تا قرص میگم که دکتر یک شنبه میاد من از امروز تا یک شنبه میشخ دو شب نمیدونم بخ ...

والا نمیدونم

من مصرف قرصا رو قطع کردم چون ی بسته اس گفته از شب ۱۴ پریودی بخورم حالا نمیدونم یعنی موقع هاییم ک پریود میشمو باید بخورم یا ن

اللهم عجل لولیک الفرج🌱