2777
2789
عنوان

قرص دوفامد ده

40 بازدید | 6 پست

عادت ماهانه ام عقب افتاده بود رفتم دکتر بهم این قرص داد گفت ۱۰ شب بخوری پریود میشی من الان سه شب خوردم پریود شدم باید بقیش هم طبق دستورش بخورم یا دیگه نخورم چون پریود شدم دکترممم یک شنبه میاد امروز و فردا نیستش

منم نمیدونم رفتم دکتر بهم داد

اما نوشته شب چهارده پریود شروع کنم ب خوردن اخه یعنی چی متوجه نشدم؟

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

منم نمیدونم رفتم دکتر بهم داد اما نوشته شب چهارده پریود شروع کنم ب خوردن اخه یعنی چی متوجه نشدم؟

یعنی از اون روزی که پریود شدی چهارده روز بعدش شروع کنی به خوردنش به منم گفته از پانزدهم من حالا تو همین بسته اول موندم نمیدونم بقیشو بخورم یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی از اون روزی که پریود شدی چهارده روز بعدش شروع کنی به خوردنش به منم گفته از پانزدهم من حالا تو ه ...

یعنی بخورم تا کی ی بسته اس🙁

نیمدونم ولا کاش بری دکتر باز

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

یعنی بخورم تا کی ی بسته اس🙁 نیمدونم ولا کاش بری دکتر باز

یه ورقش منظورمه توش ده تا قرص میگم که دکتر یک شنبه میاد من از امروز تا یک شنبه میشخ دو شب نمیدونم بخورم یا نه

یه ورقش منظورمه توش ده تا قرص میگم که دکتر یک شنبه میاد من از امروز تا یک شنبه میشخ دو شب نمیدونم بخ ...

والا نمیدونم

من مصرف قرصا رو قطع کردم چون ی بسته اس گفته از شب ۱۴ پریودی بخورم حالا نمیدونم یعنی موقع هاییم ک پریود میشمو باید بخورم یا ن