2777
2789
عنوان

خواستگارم از سوسک میترسه 😐💔

368 بازدید | 35 پست

خیلییی عاشقمه پسر خوبیه خوش اخلاقه خوش هیکله خوش قیافس

ولی بدم میاد از سوسول بازیاش اهههه لوسه

همش ادعا پختگی میکنه ولی خیلی حرفاش و رفتاراش بچه گونه هست

اصلا دلم نمیخاد دیگه بیان برای جلسه سوم چندشم میشه ازش 😑

با اینکه لیسانسه کلیییی غلط املایی داره تو چت کردناش😐💔

اصن کلا حس خوبی ازش نمیگیرم همشم میخاد بحثو بکشونه به .... رابطه جنسی و این حرفا

تاهم محلش نمیدی و شروع میکنه ناله کردن که من دوستت دارم فلان نمیبخشمت حلالت نمیکنم

بدادم برسین 😭😑💔

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خداا باباااا بیخیالش چندش رو

بخدا دلم میخواد خفش کنم همش میگم چ گوهی خوردم

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

اه اه اهههههعه

بخدا میبینی😑😂😂😂💔

😑😑😑ول کن بابا

تو تا اینو بزرگ کنی پیر شدی

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

رها کن نفس عمیق بکشو دیگه بهش فک نکن

دلم میخواد بزنم بلاکش کنم بگم گمشو ولممم کننن اههه

رد کناز این شوهر درنمیاد

دقیقااااااااااا

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 51 دقیقه پیش
2791
2779
2792