2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی خیلی ممنونم

خواهش میکنم موفق باشی

اگه انجام دادی و جریان خاصی پیش اومد ، یا خوابی دیدی ( خواب مربوط به سحر و جادو ، یا چشم زخم ، نفرین و شبیه اینها ) : مداومت کن به خواندن متن حرز صغیر امام جواد علیه السلام ( کلاً یه جمله س " فارسیشم میشه خوند سیو کن تو گالریت )

حرز امام جواد علیه السلام ۲ تاس ( یکیش حرز کبیر امام جواد ع که تقریباً ۲ صفحه س و اولش با سوره ی حمد شروع میسه و تو باسلام و ترب میفروشن [ تابلو جهت نصب در خانه و محل کار ، یا برای استفاده ی شخصی به صورت باروبند یا گردنبند جادعایی ] اینو سفارش بدی نمیدونم به خارج از کشور هم ارسال دارن یا نه

ولی هر روز حرز امام جواد رو روزی یکبار بخونی ( عربی یا ترجمش فرقی نداره ) کافیه

این دو حرز ( یا هرردو ، یا یکیش ) جلوگیری میکنه از سحر جدید ، تمدید سحر قبلی یا قدیمی تر ، چشم زخم ، نفرین ، و ۸۰ تا خاصیت مهم و اساسی دیگه هم داره

و آقای استاد حکیم ملا : محسن اسماعیلی گفته اصل حرز امام جواد همون حرز صغیر هست

سلام

فقط این جا هرکس هر نوع تبلیغی کرد باور نکنین.

بعضیا کارشون اینه که فقط تبلیغ کنن و...

توی تاپیکتون یک کاربر که اهل تبلیغه رو دیدم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

چی تبلیغ کرده

توی تاپیک ها می بینم با کاربری های مختلفش دعانویس یا فالگیر یا حرز تبلیغ می کنه.

توی اردیبهشت ماه توی یک روز نی نی یار کلی کاربری ازش تعلیق کرد اما خب بازم برگشته.

خود کاربرهای این جا باید آگاه باشن که اصلا این جا به هیچ کس اعتماد نکنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

اوک مرسی گفتی🌺

خواهش می کنم 🌸