2777
2789
عنوان

به نظرتون کار درستیه یا نه

80 بازدید | 15 پست

من دوازدهمم از طرفی مدرسه باید برم از طرف دیگه کلاس تست ثبت نام کردم که هر کلاس ۳:۳۰ساعته و کلی زمان میخواد و معلماش میگن مدرسه نرید ولی حس میکنم نرم تشریحی اونجور که باید یاد نمیگیرم و واسه پایه وقت میزارم از دوازدهم جا میمونم به نظرتون امسال فقط دوازدهم بخونم و تمرکزم رو دوازدهم باشه که خوب خوب یادش بگیرم سال بعد واسه کنکور بخونم؟؟؟؟؟

نه خودتو درگیر اون کلاس های کنکور مسخره نکن منم سال پیش دقیقاااا مث تو بودم مدرسه نرفتم تدریس دیدم و خراب شد برو مدرسه یاد بگیر بیا خونه فقط تست بزن حتی بلدم نیستی تست بزن برات جا میوفته یاد میگیری تدریس نبین هر جا ایراد داشتی برو درسنامه بخون

تعداد تستو ببر بالا

نه خودتو درگیر اون کلاس های کنکور مسخره نکن منم سال پیش دقیقاااا مث تو بودم مدرسه نرفتم تدریس دیدم و ...

الان پشت کنکوری؟

اگه آره به نظرت اینجوری خیلی بهتر نمیتونی درس بخونی؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان پشت کنکوری؟اگه آره به نظرت اینجوری خیلی بهتر نمیتونی درس بخونی؟؟

اره
فک نکن بمونی سال بعد عالیه هر سال داره بدتر میشه الانو بچسب تمومش کن بره
نهایی هارو هم جدی بگیر

من جات بودم تدریس اصلااااا نمیدیدم مدرسه میرفتم و میومدم تست میزدم و میخوندم هرجارم ایراد داشتم درسنامه میخوندم فقط جاهایی ک ایراد داری ن همشو

مسائل شیمی جدی بگیر شبی 5 تا حل کن الانم امتحان های مدرسرو خیلی جدی نگیر در حد نمره معمولی بخون بقیه روز رو تست بزن و نیمسال اول 12 رو جمع کن با خیال راحت از بهمن برو نیمسال دوم ن اینکه بهمن بشه نیمسال اولم بلد نباشی و استرس بگیری ک ن اینو بلدم ن اونو

نمرات مدرسه هیچ جاااااایی برات تاثیر نداره نمره 10 با 20 هیچ تفاوتی نیس ب حرف مدیر و معلم اهمیت نده ک بخونید و ...

اره فک نکن بمونی سال بعد عالیه هر سال داره بدتر میشه الانو بچسب تمومش کن برهنهایی هارو هم جدی بگیر م ...

میشه از خوبی ها و بدی های پشت کنکور موندن بگی لطفا؟؟

میشه از خوبی ها و بدی های پشت کنکور موندن بگی لطفا؟؟

تنها خوبیش اینه ک مثلا من همه مطالب رو از سال پیش یاد دارم و الان فقط تست میزنم

اما تا دلت بخواد بدی داره سخته ای کی فکر تو سرت هس ک اگر الانم نشه چی اگر بازم نشه چی نهایی چیکار کنم یازدهم قطعیه یا نه

واقعا خسته کنندس

همسن و سالات رفتن دانشگاه و تو موندی

النشم میتونی هزمان یادبگیری و تست بزنی و نیازی به پشت موندن نیست ک کلی سختی بکشی برای همین میگم امسال جمع کن ک قبول شی تدریس دیدن ب هیچ جا نمیرسونتت فقط بایذ تست بزنی

اگ بخوای قبول شی باید الان حداقل بالای 150 تست بزنی ر روز

من خودم الان حدود 270 اینا میزنم روزانه

ولی سال پیش روزی 50 تا هم نمیزدم

تنها خوبیش اینه ک مثلا من همه مطالب رو از سال پیش یاد دارم و الان فقط تست میزنم اما تا دلت بخواد بدی ...

منم تعداد تستم خیلی پایینه چون باید کلی درسنامه بخونپ و ویدیو ببینم که موضوع بفهمم

منم تعداد تستم خیلی پایینه چون باید کلی درسنامه بخونپ و ویدیو ببینم که موضوع بفهمم

خب دیگه منم همینو دارم میگم دوساعته چون تدریس میبینی و درسنامه میخونی ب هیچ جا نمیرسی بهت ک گفتم تدریس نبین درسنامه هم نخون از مدرسه یاد بگیر شروع کن تست زدن 10 تای اولو گیر میکنی هی برو جوابو ببین یاد بگیرش بعد راه میوفتی اگر دیدی واقعا نمیفهمی بعد برو فقط همون تیکرو درسنامه بخون

بخدا با درسنامه و تدریس ب هیچ جا نمیرسی اشتباه منو نکن فقط باید تست بزنی و خودت دست ب مداد بشی هر چق ...

به نظرت سهمیه چقدر تاثیر داره؟

سهمیه جانبازی دارم ولی خیلی زیاد نیست نمیدونم تاثیر آنچنانی داره یا نه