2777
2789
عنوان

فکر میکنم داداشم سیگار می‌کشه

212 بازدید | 17 پست

بچه ها من یه برادر دارم 18 19سالشه تازگیا با رفیق هایی که من نمیشناسم میره و میاد میره یه دور میزده دو ساعت میاد خونه پدرو مادرم نداریم احساس میکنم شبا من میخوابم میره دستشویی سیگار میکشه چون خیلی طولش میده و میاد یه بویی حس میکنم از دیشب غصه ام گرفته نمیدونم چیکار کنم

جیبهاشو بگرد ببین اگه چیزی پیدا کردی به بزرگتری که ازش حساب میبره بگو غیر مستقیم نصیحتش کنه

یه صلوات برای آرامش دل مامانم بفرستید؛)به امید روزی که بیام اینجا بنویسم آرزوم برآورده شد! بالاخره رفت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جیبهاشو بگرد ببین اگه چیزی پیدا کردی به بزرگتری که ازش حساب میبره بگو غیر مستقیم نصیحتش کنه

گشتم چیزی نبود کسی رو نداریم بدبختی برادر بزرگم اعتیاد داره به اون هم بگم فایده نداره

بزار ب عنوان یکی که قبلا میکشیده بگم

تراکنش هاش رو نگاه کن

۳۹ تومن ۵۰ تومن رو چک احتمال زیاد سیگاره

۷ تومن و ۲ تومن کبریت و فندکه

هر وقت دیدی از بیرون اومد برو بوسش کن اون موقع میفهمی

اگر دیدی آدامس میجوعه بدون سیگار کشیده

اگر دیدی خودکار میکنه تو دهنش یا دستاش توی حالت عادی مثل سیگار دست گرفتن هم بدون سیگاریه

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم