دخترقوز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 1189 عنوان سایت سوابق تحصیلی و کنکور 74 بازدید | 16 پست من رفتم برای کنکور ثبت نام کردم ولی گفت سایت سوابق تحصیلی که باید تایید بشه هنوز باز نشده الانم به کافینت دسترسی ندارم شما خبر دارید یا نه؟ در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب 1404/10/05 | 11:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اوگییی عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 9640 یعنی تا سوابق تحصیلیتون تایید نشه نمیتونید برای کنکور ثبت نام کنید؟یه کم توضیح میدی؟ با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
آهوخانمn عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 951 اگه رمز دوم داشته باشی خودتم میتونی انجام بدی اصلا سخت نیست در ضمن سامانه اصلا بازنشده
آهوخانمn عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 951 یعنی تا سوابق تحصیلیتون تایید نشه نمیتونید برای کنکور ثبت نام کنید؟یه کم توضیح میدی؟ نه وقتی کنکور فرهنگیان ثبت نام میکنی باید سوابقتم براش تایید کنی که ثبت نام کنکور انجام میشه امروزم آخرین مهلتشه اما سوابق هنوز باز نشده برای تایید
دخترقوز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 1189 نه وقتی کنکور فرهنگیان ثبت نام میکنی باید سوابقتم براش تایید کنی که ثبت نام کنکور انجام میشه امروزم ... خب باید چه کرد ؟ وقتی سایت خودشون بستس ؟ مهلت میدن برای تایید کردن؟ در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب
دخترقوز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 1189 یعنی تا سوابق تحصیلیتون تایید نشه نمیتونید برای کنکور ثبت نام کنید؟یه کم توضیح میدی؟ مدارکتو که بارگزاری کردی باید تایید کنی وقتی سایت باز شد در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب
اوگییی عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 9640 نه وقتی کنکور فرهنگیان ثبت نام میکنی باید سوابقتم براش تایید کنی که ثبت نام کنکور انجام میشه امروزم ... عه؟ چه جالب. من برای یکی از اقوام ثبت نام کردم ولی سوابق تایید نکردم. اون بنده خدا هم تقریبا ۸ سال پیش از دبیرستان فارغ التحصیل شده و این چیزا رو نمیدونه.توی چه سایتی باید سوابق رو تایید کرد؟میشه راهنمایی کنی؟ خدا خیرت بده با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
دخترقوز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 1189 اگه رمز دوم داشته باشی خودتم میتونی انجام بدی اصلا سخت نیست در ضمن سامانه اصلا بازنشده رمز دوم چرا? همون روز رفتم ۴۲۰ تومن شد در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب
دخترقوز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 1189 عه؟ چه جالب. من برای یکی از اقوام ثبت نام کردم ولی سوابق تایید نکردم. اون بنده خدا هم تقریبا ۸ سال پ ... بری کافینت راحت تره در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب
اوگییی عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 9640 عه؟ چه جالب. من برای یکی از اقوام ثبت نام کردم ولی سوابق تایید نکردم. اون بنده خدا هم تقریبا ۸ سال پ ... @دخترقوز این پیامم رو لطفا بخون.من مدارکش رو توی مای سنجش بارگذاری کردمعکس و...چیز خاصی نبود.دیگه چه مدرکی لازمه با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
دخترقوز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 1189 @دخترقوز این پیامم رو لطفا بخون.من مدارکش رو توی مای سنجش بارگذاری کردمعکس و...چیز خاصی نبود.دیگه چه ... مدرک لازم نیست فقط باید بری کافینت بره تو سایت سوابق تحصیلی که تایید کنن مدارک رو من الان تماس گرفتم گفتند هنوز سایت باز نشده در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب
اوگییی عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 9640 مدرک لازم نیست فقط باید بری کافینت بره تو سایت سوابق تحصیلی که تایید کنن مدارک رو من الان تماس گرفتم ... مرسی با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
آهوخانمn عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 951 خب باید چه کرد ؟ وقتی سایت خودشون بستس ؟ مهلت میدن برای تایید کردن؟ آره به امید خدا پارسال بهمن گفتن اینکارو انجام بدین نمیدونم امسال چرا عجله کردن
آهوخانمn عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 951 عه؟ چه جالب. من برای یکی از اقوام ثبت نام کردم ولی سوابق تایید نکردم. اون بنده خدا هم تقریبا ۸ سال پ ... از تو سایت سنجش میری سایت آموزش و پرورش تایید میکنی فعلا وقتش نشده نگران نباشین