2777
2789

با سیستم میایی سایت پس

اینو گفتم صد نفر الکی سوال نپرسن

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه گوشی مامانمو برداشتم میخاستم نمونه سوال دربیارم

آها

خوبیش همینه هر گوشی دستت برسه ۴ تا دکمه بزنی میاد بالا

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

آهاخوبیش همینه هر گوشی دستت برسه ۴ تا دکمه بزنی میاد بالا

بابا اصلا اینا هیچی یعنی چی اخه من تمام جزوه هام ازمونم سوالام همش تو گوشیمه

میگم خب باشه بده روزی ۲ ساعت میگه چی داری مگع تو گوشی

پیج اینستا و تلگراممو نمیدونه دارم بدونه پارم میکنه

اصلا چه ربطی داره الان من گوشی ندارم رتبه ۱ کنکور میشم؟؟

بخدا اون موقع هایی ک گوشی دستم بود بیشتر درس میخوندم تا الان الان همش میخوابم

بابا اصلا اینا هیچی یعنی چی اخه من تمام جزوه هام ازمونم سوالام همش تو گوشیمه میگم خب باشه بده روزی ۲ ...

واقعا نمیدونم باید چی بگم

شاید بعدا بهت داد

فعلا درس بخون

بعدا خواستی چیزی جستجو کنید گوشی خود پدر رو بگیر ازش

یواش یواش خسته میشه گوشی بهت پس میده

حوصله کن

من باشم پس میدم بهت این مدلی

یعنی بنظر شما نرم مستقیم بگم گوشیمو میخام؟

اره اصلا نگو

خودم دختر دارم انصافا دختر خوبی باش واس بابات و خودت و جامعه

حوصله کن خودش پس میده بهت