2777
2789
عنوان

بیاین با هم یه پسرو تحلیل کنیم

196 بازدید | 31 پست

خیلی خوندم راجب سن عشق و علاقه دختر و پسر ، از اون تایمی که دیگه بچه بازی و هوس نیست ، حالا میخوام به پسر ۱۷ ساله رو تصور کنین میدونم که سنش کمه اما میخوام یسری ویژگی ها بگین که آدمی که واقعا عاشقه و دنبال چیز دیگه ای نیست داره ، منم براتون راجب چیزی که میگین بگم ازش شما هم بگین چطوره(مثلا بگین رفتارش فلان موقع چجوریه یا اگه این کارو کنی چیکار میکنه و اینا)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ۱۷ ساله که کاری نمونه بکنه فقط اینکه اون حس دوست داشن رو بهت بده کافیه تازه اونم زوده

خب حس دوست داشتن رو همه بلدن ، من یکسری چیزا میخوام که نشون بده هول نیست

پسر ۱۷ ساله ثبات نداره که بخوای تحلیلش کنی بخاطر سن بلوغ هم بیشتر حس جنسی داره

آخه منم هرکیو دیدم دقیقا همینجوری بوده ولی این پسر دست رد به سینه هر دختری زده و واقعا پشمام ریخته

خب حس دوست داشتن رو همه بلدن ، من یکسری چیزا میخوام که نشون بده هول نیست

تو اون سن همه هولن تازه چطوری حس دوست داشتنو میدن؟ من منظورم گفتن اینکه دوست دارم نیستا منظورم علاقه س نگاه و رفتار

دل به دریا زده ای. پهنه سراب است نرو برف و کولاک زده راه خراب است نرو...

تو اون سن همه هولن تازه چطوری حس دوست داشتنو میدن؟ من منظورم گفتن اینکه دوست دارم نیستا منظورم علاقه ...

دقیقا حرف منم همینه ، اصلا آدمی نیستم که لفظی کسیو باور کنم ، یسری چیزا ازش دیدم که واقعا فکر میکنم با تمام پسر ها متفاوته

ببین من اولین و اخرین رابطم مال ۱۷/۱۸ سالگیم بوپ ، ببین پسره همهجوره همهههه جوره محبت میکرد ، از حرف زدن راجب اینده ، قرار های عاشقانه و حتی بخاطر من سه ساعت تومسیر میموند ، اما پسرا اصلا قابل پیش بینی نیستن ، بعد یهو کلا عوض شد و برگشت نزدیک کنکور کات کرد ، و موقع کات گفت من همون دو سه ماه اپل رابطه برامتموم شد ولی ادا درمیاوردم ، ببینجورییی بود که من سر عشقش قسممیخوردم.. خلاصه خیلی توی این سن به پسرا اعتماد نکن ، کلا تو هیچ سنی اعتماد نکن ، همیشه منتظر باش یک درصد

چه ویژگی هایی داره؟؟

ویژگی خاصی نداره ثبات رفتاری باید داشته باشه مث ماکرون رییس جمهور فرانسه از نوجوانی توی مدرسه تا بزرگ شد پای معلمش موند تا گرفتش

بنظرم درآینده مشخص میشه چند مرده حلاجه؛توی چن تا رفتار و حرف خلاصه نمیشه