2777
2789

بچه کوچیک دارم و درس میخونم..سرکار مشکل جسمی شدید برام پیش اومد مجبور شدم بیام بیرون و الان دارم درس میخونم یه برگ برنده دارم اونم ادامه تحصیله و اگر ادامه ندم باید باز یه سال دیگه بشینم و دیگه انگیزمو از دست میدم به خصوص بخاطر مشکل جسمیم خلاصه که شوهرم ساعت کاریش خیلیی طولانیه و من با بچه بیشتر وقتا تنهام و اخر هفته ها چون میرم پیش پدر مادرم میگم اونا هستن و کمکم میدن هر چند میدووونمممم هیچ وظیفه ای ندارن چون الان باز میان میگن وظیفه ندارن ولی هر دفعه مادرم یه بهانه میاره که من نرم پیشش..یه بار میگه بابات گلوش درده یه بار میگه میخواییم بریم تا جایی هررر هفته برنامه داره و خودشو سرگرم میکنه..دیشب اومدم بچم تا یک شب بیدار بود وقتی خوابید از پنج صبح بیداره باهاش بازی کردم دارم از خواب میمیرمممم مادرم میگه زود پاشو یکی دو ساعت بشین بخون که پسردخترعمه ی پدربزرگت فوت کرده ما باااااید بریم میگم سال تا سال اینو نمیدیدین چراااا اخه خلاصه میخوان برن منم سردرد میخوام بشینم گریه کنممممم زنگ زدم به شوهرم گفتم بیا دنبالم گفت سرکارم دستم بنده..از اونورم میاد خونه بیهوش میشه میفته میخوابه اخه من چیکار کنم نمیتونم کمکی هم بگیرم بچم الرژیکه و اگر مریض بشه پوستم کنده اس😭😭😭😭😭😭

صبوری کن بشین درس تو بخون تا خوابه کارها تو بکن بیدارشد بشین پیشش هم چشم ات به بچه ات باشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز فرض میکنیم وظیفه دارند الان نمیخوان کمک بدن

کاری میتونی بکنی؟اجبارشون میتونی بکنی؟

مسلما نه فقط اعصاب خردی داری برای خودت درست میکنی

پس بمون خونت و مسئولیت فرزندت رو قبول کن وقتی شما بچه دار میشی یعنی پذیرفتی تا یه مدت مادری کنی فقط

مگه اینکه شرایط زندگیت اجازه بده از بقیه (خانواده مهد و ...)کمک بگیری

واقع بین باش

مادرشوهرت چی؟؟ کمک نمیده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
صبوری کن بشین درس تو بخون تا خوابه کارها تو بکن بیدارشد بشین پیشش هم چشم ات به بچه ات باشه

خیلییی بدخوابه منم وقتی میخوابه بیهوش میشم وقتی بیداره همش ازم اویزونه..من حداقل روزی باید سه ساعت مطالعه داشته باشم..بچه ی زیر دو سال داری که بدونی نیم ساعت وقت ازاد هم غنیمته؟😢😢

سنم داره میره بالا دیگه اگرم بخوام جایی استخدام شم مشکل برام پیش میاد کاش میشد بچه ام بزرگتر شه😭😭

ببنظرم توقعت از پدرو مادرت زیاده اونا اسیر تو نیستن که حتی یه مراسم نتونن برن

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سنم داره میره بالا دیگه اگرم بخوام جایی استخدام شم مشکل برام پیش میاد کاش میشد بچه ام بزرگتر شه😭😭

طوری نمیشه..نهایت یه کار خصوصی میری خیلی وقتا امکان رشد توش بیشتره...الان این همهتحقیر و خستگی رو تحمل میکنی؟ارزش نداره

عزیز فرض میکنیم وظیفه دارند الان نمیخوان کمک بدنکاری میتونی بکنی؟اجبارشون میتونی بکنی؟مسلما نه فقط ا ...

نمیشه اجبار کرد ولی خیلیی واضحه که نمیخوان من بیام اینجا..خب دلم میشکنه..من بااارها برای جبران لطفشون خریدای فروشگاهی کردم طلا خریدم بابا مامانمو چهل میلیون دادم برن سفرزیارتی که خودم دلم راحت باشه که محبتشونو جبران کردم

مادرشوهرت چی؟؟ کمک نمیده

مادرشوهرم از اول تولد پسرم دو روز پیشم بود همونم اینقدررر چیز بارم کرد و اینقدررر بعدش منت گذاشت که گفتم شده مث گربه به دندون بگیرم بچمو ولی دست این زن بیشخصیت نمیدم

خیلییی بدخوابه منم وقتی میخوابه بیهوش میشم وقتی بیداره همش ازم اویزونه..من حداقل روزی باید سه ساعت م ...

اره ولی دیگه صبوری کن واسش اسباب بازی هاشو بریز دورش یک کم فاصله بگیر ازش خواست باشه بهش پرستو خوندی هم بچه ات داره بازی میکنه بچه منم آلرژی داره تو فصل بد نمیشه باهاشون جایی رفت

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اسی کجایی هستی؟؟

اگه نزدیک باشم و قبول کنی میام کمکت

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ببنظرم توقعت از پدرو مادرت زیاده اونا اسیر تو نیستن که حتی یه مراسم نتونن برن

هرررر هفته دارن سفر میرن کی گفته اسیر منن؟!شما احتمالا خانه دار هستی و دغدغه کار و تحصیل نداری یا شوهرت کارش جوری هس که تایم ازاد داره وگرن خوب میدونستی چی میگم..منم جبران کردم محبتشونو تا حالا حداقل شصت هفتاد میلیون هزینه سفر و طلا و اینا دادم که جبران کنم حالا هر کی میرسه گارد میگیره برام!!مادر من دلش نمیخواد من اینجا باشم وگرن اینقذر بهونه های الکی نمیوورذ

نمیشه اجبار کرد ولی خیلیی واضحه که نمیخوان من بیام اینجا..خب دلم میشکنه..من بااارها برای جبران لطفشو ...

دختر جان دلشون نمیخواد معلومه که واضحه شما نمیخوای قبول کنی!

پس اون هزینه ها رو برای پرستار انجام بده و پرستار ساعتی بگیر