2777
2789
عنوان

به نامزدم گف سگ گرفتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 84 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اروم باش مردها مثل ما فکر نمی کنن وقتی فکرش درگیره میره توخودش تا مشکلش یه راه حل پیدا کنه رفتارت عا ...

منطقی بود

یه شب مثل موج به دریا زدی .میگفتی میام عجب اومدی!

اینکه اون توجه نکرد و این حرفها ، حرکت شما رو توجیه نمیکنه گاز گرفتن کار انسان نیست

کتکش میزدم؟

خودشو زده به اون راه

اتفاقا نامزدیم قایمکی هم نبود خونه خودمه اختیارشو دارم شما حق نداری به خونه ای که با زحمت به دست اور ...

خونه مال خودته؟! چه پول دار مگه چند سالته؟

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
در شأن خودت دیدی که نامزدتو گاز بگیری ؟ ملت دلبری میکنن تو چرا همچین کردی با شخصیت خودت؟ توجه نمیکنه ...

همیشه گازش میگیرم عادیه ولی با شدت کم

من دلبریامو کردم

بله درست شد چون بخاطر دستش زدم زیر گریه نازمو کشید اشتی کنم الان دهنمو وا نکرده قشنگ گوش میده چی میگم