2777
2789
عنوان

زندگی ساغر عزیزی

1719 بازدید | 38 پست

نشستم همه مصاحبه رو دیدم چقدر بعضی زندگیا عجیبن . خیلی زندگی سختی داشته . ولی کاش نمیگفت عاشق پسر خاله اش بوده . گفت الان زن و بچه داره.

چه دست شوهر پیدا کردنشون هم خوب بوده. 50 سال پیش مادرش با 2 تا بچه با پسر مجرد ازدواج کرده. خواهرش هم با 4-5 تا پسر ازدواج دوم کرده .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین هر اتفاق یا گناهی هم که آدم کرده نباید بشینه همه جا بگه

چون باعث خودتحقیری میشه بعدها ب یه چشم دیگه میبینشش

آدم که نمیاد همه چیو بریزه رو دایره

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

من فقط یه تیکشو خیلی اتفاقی تو اکسپلور دیدم،، اون جریان شب زفافه اگه واقعی بود واقعا سم بود بازگو کر ...

دقیقا

این مدل آدما اصلا قابل اعتماد نیستن

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

من فقط یه تیکشو خیلی اتفاقی تو اکسپلور دیدم،، اون جریان شب زفافه اگه واقعی بود واقعا سم بود بازگو کر ...

اره خیلی راحت همه چیز رو میگه . یه تیکش میگه تو خودم ادرار کردم.

عزیزم کجا کاملش دیدی من اینستا یکم دیدم میشه بگی الان بچش میبینه یا نه ؟

الان دخترش 29 سالشه با خودش زندگی میکنه . شوهر سابقش هم 5 -۶ بار ازدواج کرده.

من از یوتیوب دیدم

میتونم بگم در زندگی مشترک خیلی خنده دار فقط یک طرف مقصر دونست ، زندگی مشترک یک صعود از صخره است با یک طناب که بهم وصل اید...

اینکه خیلی یک طرفه حرف زد و خیلی دیگران مقصر دونست البته آنچه من دیدم فیلم کامل نبود . میگه خاله ام اومد به شوهرم گفت زنت آرایش میکرده، مادرم به زور میخواست شوهرم بده ، نمیگه دختر فراری شدم نمیگه کم کاری هایی بوده از جانب خودم و حس خوبی نگرفتم از نحوه بیان خاطرات خصوصی اش اینکه داشت طوری بیان میکرد خودش مبرا بشه

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر