2777
2789
عنوان

تصمیمم درسته

104 بازدید | 16 پست

تصمیم درستیه که به خاطر اینکه از محاسبات بدم میاد از تجربی به انسانی تغییر رشته بدم؟

کتابای انسانی رو از رو خوندم یه حسی میگه شاید بری انسانی بعد با خودت بگی برای فرار از ریاضی اومدم و کتاباشو چون از رو خوندم دوستشون ندارم

هرجا علاقه ته برو خب

وای نمیدونم علاقم چیه

فقط میدونم محاسبات دوست ندارم و علایقم هم راستش به نویسندگی علاقه دارم ولی بقیه میگن انسانی هیچ ربطی به نویسندگی نداره و دلیل نمیشه بخاطرش بری راستم میگن

فقط اینو میدونم که از محاسبات خوشم نمیاد و چون از علوم خوشم میومد اومدم تجربی بعد دیدم خیلی محاسبات داره و با علومی که خوندم فرق داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین مرده ریاضی خوندن و محاسباتی بمون وگرنه سختهههه

اگه هم میدونی در توانت نی برو انسانی

اما خب همه چیو مسیر درسی و شعلی هر کدوم و در نطر بگیر

ببینم یاد گرفتن دروس محاسباتی سخت تره برات

یا خوندن دروس حفظی انسانی

ببین مرده ریاضی خوندن و محاسباتی بمون وگرنه سختههههاگه هم میدونی در توانت نی برو انسانی اما خب همه چ ...

آخه مشکل اینجاست که چون دروس حفظی انسانی رو نخوندم نمیدونم

یبار رفتم کلاس تاریخشون نمیدونم چرا یه حسی دو دلم کرد تا الانم موندم چه رشته ای میخوام

از تاریخ و حفظیات خشک خوشم نمیاد از طرفی از محاسبات و فرمول ها بیزارم ولی نمره بدی هم نمیگیرم توشون

آخه مشکل اینجاست که چون دروس حفظی انسانی رو نخوندم نمیدونمیبار رفتم کلاس تاریخشون نمیدونم چرا یه حسی ...

کلا دروس حفاظت الان مثل فارسی دینی عربی

تاریخ یا ....

خوب هست؟؟؟

اگه اینارو فول میتونی بخونی بسم الله برو

اگه نه بمون تجربی یه کمم محاسباتت و قوی تر کن

کلا دروس حفاظت الان مثل فارسی دینی عربی تاریخ یا ....خوب هست؟؟؟اگه اینارو فول میتونی بخونی بسم الله ...

عربی که تا الان به نظرم خیلی راحته فارسی هم خیییلی طول میکشه تا بخونمش ولی آخرش نمره بدی نمیگیرم

دینی هم به نظرم راحته چیزی نداره فقط باید حفظش کرد

متأسفانه واسه همون دو دلم چون از بچگی نمراتم توی همه دروس خوب بوده ولی نمیدونم کدومو دوست دارم البته بجز ریاضی که میدونم دوسش ندارم

عربی که تا الان به نظرم خیلی راحته فارسی هم خیییلی طول میکشه تا بخونمش ولی آخرش نمره بدی نمیگیرمدینی ...

من میگم بمون تجربی

ریاضی ام سعی کن بخونی

آدم که نباید همه چیو دوس داشته باشه

فقط اگه موندی تجربی دیکه هرگز به اینکه مینوستی بری انسانی فک نکن

از ما گفتن بود

خودتون رشتتون چیه؟

من دیدم قبلا کسی ر که عین تو بود

مردد بود حفریات قوی رفت تجربی متنفر بود از ریاضی گند زد به درس به زندگیش

آخرشم کنکور و گند زد

در صورتی که ا نیرفت انسانی شاید الان همه چی فرق داشت

یا حداقل وقتی اومد تجربی دیگه دو دل نمیبود

روانشناسی رو از هر دو رشته میشه رفت اما از تجربی بسیار بسیار راحت تر میشه قبول شدچون تو انسانی رقابت ...

بله ولی واسه همون رتبه راحت آوردن هم از تجربی باید در حد پزشک درس خوند و چون منم توی محاسبات لنگم و دوست ندارم نمیتونم تمرکز داشته باشم و فیزیک و شیمی وخود ریاضی رو بزنم

توی کنکورم زدن کم اینا حداقل برای تجربی رتبه شش رقمی میاره

خودشم تو فکر دانشگاه آزادم هستم چون میگن دولتیش و آزادش فرق آنچنانی ندارن