2777
2789
عنوان

خبر خبر میگن ظهور نزدیکه😍😍😍😍❤️♥️♥️♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 48 پست
آیه زنده بودن شهدا رو براشون بخونبگو شهید بشن هم بازم زنده تر از هر زنده ای هستن

همش میگه میترسم مثل امام حسین شهید بشه کاش نیاد منم گفتم نه یارای امام زمان زیاد هستن خدا کمکمون میکنه میگه پس خدا چرا امام حسینو کمک نکرد منم میمونم چجور به زبون درو و فهم بچه توضیح بدم

دختر من هر وقت دعای فرج آقا رو میکنم میگه خدا کنه امام زمان نیاد تا مثل امامای دیگه شهیدش نکنن خانما ...

سلام عزیزم

به دخترت بگو دلیل اینکه امام زمان هنوز نیومده اینه که آدما باید انقدر لیاقت پیدا کنند یا عاشق امام زمان بشن که وقتی امام زمان اومد شهیدش نکنن.

وقتی هم که امام زمان بیاد آدمای بد رو از بین میبره و جهان رو قشنگ میکنه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من هر وقت دعای فرج آقا رو میکنم میگه خدا کنه امام زمان نیاد تا مثل امامای دیگه شهیدش نکنن خانما ...

به دخترت بگو این دعایی که می خونم دعای سلامتی امام زمان (عج) در کنار ظهورشه ظهور تنها نیست.

خدا تنها وقتی به امام زمان (عج) اجازه ی ظهور میده که شیعیانش به بیداری کامل رسیده باشن وانقدر به امام یقین داشته باشند که هر دستوری داد بدون لحظه ای تامل انجامش بدن.

بهش بگو شهادت امام حسین (ع)نتیجه ی سالها بی خیالی ومسلمانی بدون امربه معروف ونهی از منکر بود اما فرزند ایشون زمانی ظهور خواهند کرد که حتی بچه های کوچک هم حرف حق رو به راحتی بزنن وآزاده باشند .

به دخترت بگو امام حسین (ع)شهید شد اما شیعیانش انقلاب های بزرگی کردند وشجاعانه مقابل قدرتهایی ایستادند که کسی زورش بهشون نرسیده بود مثل جنگ هشت ساله ی تحمیلی که تمام دنیا از راه عراق به ایران حمله کرده بود اما عقب نشست. یا جنگ دوازده روزه که اسرائیل با اشک والتماس وتبلیغات تونست زنده بمونه .

به قول سردار سلیمانی این جنگ رو اونها شروع کردند ولی ما تمومش می کنیم.

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم