2777
2789

دورت بگردم ، یعنی واقعا قراره زودی بیای؟

یعنی من و مامانم لیلا و داداشم علیرضا قراره بشنویم 😍

فدات بشم ، زود بیا.

همه میگن ظهور نزدیکه ، حتی آیتالله بهجت هم میگفت...

میدونی ، سنگِ صبورم ، پناه شبهایِ بی کسیم ! میدونم دخترِ خوبی برات نبودم...ولی تو پدرِ عالی برا من باش♥️

میدونم که این تاپیک رو میخونی😘

خلاصه ، مهدی جان! گفتی خدا رو قسم بدیم به حضرت زینب که تعجیل کنه در ظهور ...

من همیشه به حرفت عمل کردم...با اینکه رو سیاه هم ...

حالا ی درخواست دارم ، حالا مهدی جانم 😍

من شما رو اینجا این لحظه قسم میدم به عمتون حضرت زینب که از خدا برا همه عاشقاتون عمرطولانی باسلامتی بگیرید تا شاهد ظهورتون باشن و برایِ من و مامانم لیلا و داداشم علیرضا هم عمرطولانی باسلامتی از خدا بگیر تا شاهد باشیم.

دورت بگردم ، زودتررررررر بیا ♥️♥️♥️♥️♥️♥️

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

راستی ! من تو حکومت هایِ الان اصلا پست و...نمیخوام چون کلی فساد و...هست.

یادتون باشه ! ی پست درست و درمونی تو قسمت بهداشت بهم بدین 😁😁😁😁

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخخخخخ که حرف دل منو زدی

ان شالله

پشت سرش بهم دست بدیم..😘😘😘😘😘

خداااااا کنهههههه🥲❤️🩹

بیاد

کلی براااااش میخوام غر بزنم 🥹

بگم بهم نشون بده اون موقع ها که دلم شکست برام چیکار کردی...یا چی میگفت

میدونم همش به یادمه...ولی میخوام بدونم دقیقا اون موقع چیا میگفت که من نشنیدم ♥️😍

🥺🥹❤️❤️داره حسودیم میشهبابا مهدی تو مگه فقط بابای من نبودی😭😭😭🥺🥹😂😂قربونت برم که انقد فرزند عا ...

عزیزم🥹😘😁😍

حسودی ، کار خوبی نیستا 😂

من از سال ۸۱ فقط ی بابا دارم...اونم بابا مهدی

تقریبا پدرم اونقدر زود فوت شد چیزی یادم نمیاد.

آقای بهجت خودش نگفت..از یکی دیگه نقل میکردکلیپ بعدیش به شاگردش توضیح داه که نظر شخصیش نبوده ..ولی در ...

اونایی تجربه مرگ ...دارن.

میگن نزدیکه

دلم خواهر خوشه به همینا

منم یه حس خوبی دارم همش فکر میکنم خیلی نزدیکه ظهور

آمین آمین

عزیزم🥹😘😁😍حسودی ، کار خوبی نیستا 😂من از سال ۸۱ فقط ی بابا دارم...اونم بابا مهدی تقریبا پدرم اونق ...

روح پدرت شاد عزیزم خدا بیامرزه

میبینی بابا مهدی چقد بزرگه میتونه جای خالی عر پدری رو به بهترین نحو ممکن پر کنه 😢❤️😍✨

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨