2777
2789
عنوان

راهکار خواستگارم

919 بازدید | 48 پست

هفته پیش اومدن خواستگاری خونه ما و باباش کلمه ای حرف نزد ساکت نشست فقط نگاه کرد و رفت. خواستگارم گفت که پدرش ازش هیچ حمایتی نمیکنه و مشکل خانوادگی و اختلاف شدید با مادرش داره و دو هفته زمان خواست تا پدرشو راضی کنه

حالا اومده به من میگه برا روز پدر کادو بگیرم و با هم بریم پیش بابام دلش نرم بشه

بنظرم اصلا کار درستی نیست نظر شما چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این وظیفه خودشو دل پدرشو نرم کنه این کارو نکن

چون فردا میشی زنی که اویزون بود اومدی دستبوسم التماسمو کردی دلم نرم بشه قبول کنم عروس خونوادمون بشی الان زبونت سه متره درصورتی که داستان چیز دیگه بوده

این اقا اگه تو رو بخواد زمینو زمانو به هم میدوزه

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

بنظر من خواستگارت استقلال عقلی و مستقل و اراده ای از خودش ندارد....نمی تونه مرد زندگی باشد ارتباط تماسی باهاش نداشته باش تا چند بازنگ زد جواب بده بعد بهش بگو نمی تونم باهات زندگی کنم آینده نا مشخصی داری و مستقل نیستی منتظری پدرت منا برات انتخاب کنه

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این کاربری از شهریور دراختیارمنه

پرسیدن داره؟؟ بابات تورو از جوب پیدانکرده ک بری دستبوسی مردم ک پسرشون بیاد تورو بگیره عجبا ب خودت بی ...

آخه خواستگارم گفت پدرش خیلی اخلاقش خاصه و تشنه محبت و درکل خیلی آدم تنهاییه گفت اگه بریم برا روز پدر ببینیمش ممکنه از دنده لج پایین بیاد

آخه خواستگارم گفت پدرش خیلی اخلاقش خاصه و تشنه محبت و درکل خیلی آدم تنهاییه گفت اگه بریم برا روز پدر ...

فکر ایندتو بکن اگ اینکارو بکنی در اینده مسخره دس اینامیشی

اگ تشنه س پسرش تاحالا صدجور محبت میکرد بهش تااینجوری نیاد خواسگاری

❤ متاهل❤

فکر ایندتو بکن اگ اینکارو بکنی در اینده مسخره دس اینامیشی اگ تشنه س پسرش تاحالا صدجور محبت میکرد بهش ...

قطعا نمیرم فقط میخواستم از درستی کارم مطمئن بشم