2777
2789
عنوان

راهکار خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 48 پست
میدونم عزیزم ولی چون شرایط این خواستگارم یکم خاصه و خانواده حمایتگری نداره ذلم براش سوخت و خواستم به ...

پدرش مشکل داره . بذار مادر دعوتت کنه

که چند روز دیگه نکن اومد التماس اومد خودشیرینی

در اون صورت تو هم بگی من دعوت شدم اومدم

به خواستگارت بگو باشه من مشکل ندارم میام اما مامانت باید زنگ بزنه به مامانم اطلاع بده تا بتونم بیام

عزیزم یه قدم خیلی بزرگ تو برمیداری به قدم خواستگارت برداره

پدرش مشکل داره . بذار مادر دعوتت کنه که چند روز دیگه نکن اومد التماس اومد خودشیرینی در اون صورت تو ه ...

آره از اون روز که رفتن حتی مادرش زنگ نزد یه تشکر ساده بکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه همین یه پسر افتاده از آسمون پایین؟ الان اینکارو کنی پس فردا کلی کار دیگه باید انجام بدی به ساز اونا برقصی

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

اصلاااا و ابداااااا اینکارو نکنی هااااا .خودش اختلاف داره تو بری دلجویی و دستبوسی بعداً بزنه تو سرت که اره تو اومدی چسبیدی به پسرم ما بهترشو سراغ داشتیم ..خانواده ی داماد و خود داماد باید ناز عروس بکشن تا جواب بعله رو بده .برا اینا برعکسع ...

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

میدونم عزیزم ولی چون شرایط این خواستگارم یکم خاصه و خانواده حمایتگری نداره ذلم براش سوخت و خواستم به ...

اولویت باید خودت باشی دختر به تو ربطی نداره خانواده ش با هم و با پسرشون اختلاف دارن .تو که شورای حل اختلاف نیستی .به فکر آرامش خودت باش .این خواستگار رو رد کن بره .که اگر ازدواج کنی .هر روز میگه زنگ بزن ننم زنگ بزن بابام عذرخواهی کن (بابت کار نکرده )

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

سلام عزيزم خوبي.

نه اصلا درست نيست

و تازه اينكه تو هنوز نسبتي هم باهاشون نداري.

حالا اگه نامزد بودي يه چيزي. باهاش ميرفتي.

ولي الان تو مرحله خواستگاري اصلااااا نياز نيست تو بري.

خودش بايد مشكل رو حل كنه.

از اون طرف كه ميگه پدرش ازش حمايتي نميكنه،بنظرت كيس مناسبيه؟خودش ميتونه زندگي جمع كن باشه؟

سلام عزيزم خوبي. نه اصلا درست نيست و تازه اينكه تو هنوز نسبتي هم باهاشون نداري. حالا اگه نامزد بودي ...

خونه نداره ولی درامد داره میخواست یه طبقه از خونه پدرشو بگیره تا زمانی که بتونه خونه بخره

منم بهش گفتم تا جایی که بتونم کمکت میکنم

خونه نداره ولی درامد داره میخواست یه طبقه از خونه پدرشو بگیره تا زمانی که بتونه خونه بخرهمنم بهش گفت ...

خوبه

اگه پسر كاري هست كه ميدوني اهل تلاشه خوبه.

و خوبه كه تو هم حاميش هستي

ولي مواظب باش سوء استفاده نكنه از اين حامي بودنت. قدر دان باشه