هر چی میدونم دربارهی ضد افتاب و... میگم ایشالا که پولتون حروم نشه
اول اینکه اسپری آب با اب معمولی فرق داره توش مواد معدنی و.. که برای پوست مفید هست داره یه جا دیدم یکی گفته بود خب اب معدنی میزنیم به صورتمون بعدم که ساختمار مولکولی اسپری اب ریز هست که به پوست نفوذ میکنه نه مثل اب معمولی
خیلی محصول خوبیه من خودم استفاده کردم و واقعا دوسش دارم تا حالا هم ندیدم کسی ناراضی بوده باشه بهترین مارکش هم اسپری اب اون هست
حالا خاصیتش چیه و کجا استفاده میشه
قبل و بعد ارایش : برای پایه آرایش و بعد از آرایش برای موندگاری بیشتر آرایش میشه استفاده کرد
بعد از اصلاح ، بعد از لایه برداری ، بعد از لیزر ، قبل و بعد روتین پوستی که کمک میکنه محصولات روتین بهتر جذب بشن ، ضد التهاب ، ضد خارش ، ضد خشکی ، ضد چروک ، و کار اصلیش که رطوبت رسانیه
تو طول روز میتونید بزنید که چهره تون از حالت خستگی و کدر بودن خارج بشه و قبل خواب . خنک میکنه و به پوست آرامش میده هیالورونیک اسید داخلش داره . چند بار تو روز میتونید بزنید تو فاصله 20 تا 30 سانتی صورت میگیرید چشم و دهن و میبندید بعد اسپری میکنید . اگر توان مالی دارید امتحانش کنید خیلی خوبه پشیمون نمیشید
اها راستی اونایی که کشیدگی دارن تو پوستشون و خشکی و دهیدراتگی شدید دارن به اونا بیشتر از همه توصیه میکنم
برای پوست های چرب هم باعث میشه چربی صورت کنترل بشه و اکنه کمتری ایجاد بشه برند مک هم هست و اون ولی اون خیلی بهتره
خیلی از اینا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن
به هیچ وجه از فروشگاه هایی که تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه
بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن اما اینا بهترین بودن
اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره
دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی اصل هم دارن
سومی سراوی ایران بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی رایامیکاپ بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود .
سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم