gorbeashrafi مدیر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 210 عنوان جغدا کجایین بیاین مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 116 پست ما را همه شب نمیبرد خوابای خفتهٔ روزگار دریاب گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است 1404/10/05 | 04:31 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 210 اگر از قند لبت حومه قمشعبه سوهان بزنی پوز این حاج حسین و پسران را تو چه اسان بزنی یاد باد آن که چو یاقوت قدح خنده زدیدر میان من و لعل تو حکایتها بود گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
anna21kim عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 76 درویش فریدون شد هم کیسه قارون شدهمکاسه سلطان شد تا باد چنین بادا از رستم پیروز همین بس که بپرسند از کشتن سهراب به تهمینه چه گفتی
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 210 از رستم پیروز همین بس که بپرسند از کشتن سهراب به تهمینه چه گفتی یادم معطر میشود وقتی که یادت میکنمای یاد تو مستانگی هشیار مگذارم مرا گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
anna21kim عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 76 یاد باد آن که چو یاقوت قدح خنده زدیدر میان من و لعل تو حکایتها بود دیگران قرعه ی قسمت همه بر عیش زدند دل غمدیده ی ما بود که هم بر غم زد
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 210 دیگران قرعه ی قسمت همه بر عیش زدند دل غمدیده ی ما بود که هم بر غم زد دورِ دور مَرو که مهجور گردینزدیک نزدیک نیا که رنجور گردی گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
anna21kim عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 76 یادم معطر میشود وقتی که یادت میکنمای یاد تو مستانگی هشیار مگذارم مرا ای خوشا دولت ان مست که در پای حریف سر و دستار ندارد که کدام اندازد
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 210 ای خوشا دولت ان مست که در پای حریف سر و دستار ندارد که کدام اندازد دل ز دستش روي خاک افتاده بودجاي پايش روي دل جا مانده بود گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
anna21kim عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 76 دورِ دور مَرو که مهجور گردینزدیک نزدیک نیا که رنجور گردی یارب ان نوگل خندان که سپردی به منش میسپارم به تو از چشم حسود چشمنش
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 210 یارب ان نوگل خندان که سپردی به منش میسپارم به تو از چشم حسود چشمنش شب عاشقان بی دل چه شبی دراز باشدتو بیا کز اول شب در صبح باز باشد گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
anna21kim عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 76 دل ز دستش روي خاک افتاده بودجاي پايش روي دل جا مانده بود دوستت دارم ولی تقدیر چیز دگر است خواب میبینم تورا تعبیر چیز دیگر است
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 210 شارژ گوشی ۱٪🫠 گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 210 دوستت دارم ولی تقدیر چیز دگر است خواب میبینم تورا تعبیر چیز دیگر است تو بخسپ خوش که بختت ز برای تو نخسپدتو بگیر سنگ در کف که شود عقیق کانی گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است