2777
2789
عنوان

رابطه تو عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 37 پست

برای من این مهم بود ک اوایل زندگی ک شور و شوق رابطه داریم تو خونه ی خودمون راحت باشیم

نه اینکه عطش خودمون رو دیر ب دیر و تو خونه ی پدر مادر رفع کنیم

بعلاوه مرد اینجور زودتر عروسی میگیره

با این قیمتا هر چ زودتر بری سر خونه زندگیت ب نفعته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه میگن اسم طرف میسه از شناسنامه برداشت اینجوری نیست ، بار دوم که ازدواج میکنی و طرف میفهمه یکبار ...

بازم طرف میفهمه دیگه قبل اون ازدواج کردی پس چه ارزشی داره بتونی پاکش کنی

اینکه میگن اسم طرف میسه از شناسنامه برداشت اینجوری نیست ، بار دوم که ازدواج میکنی و طرف میفهمه یکبار ...

ن دوست من تو عقد جدا شد رابطه نداستن اسمشو تونست پاک کنه

یکی از هزاران کاربر ترکیده با ورودی تازه=)

من میگم اشتباهه چون ممکنه آدم خونه پدر باردار بشه وقتی هنوز شرایط یه زندگی مستقلو نداره هنوز خیلی زشته آدم بچشو بخواد تو خونه پدر زایمان بکنه سقط هم کار درستی نیست تا الان چندین تاپیک راجب بارداری تو عقد دیدم تو همین سایت که داشتن ناله میکردن

ضمن اینکه خیلی از مردا بعد از رابطه دیگه شل میگیرن برا عروسی و بردن عروس به خونش

اینکه میگن آشناییه یعنی اینکه وقتی محرم نباشی درست طرفتو نمیشناسی وقتی محرم میشی طرف رو خودشو بهت نشون میده خیلیا با بکارت جدا شدن و مثل یه دختر مجرد بودن حتی با بکارت میشه اسم طرفو از شناسنامت پاک کنی حتی خودت ناراحت این نیستی بدنتو در اختیار کسی نذاشتی که اشتباه بوده ولی خب اگه شناخت پیدا کردی دیدی طرف ارزششو داره بعد یمدت اشکالی نداره

اینا نظر منه هر کی مخالفه ریپلای نکنه چون حوصله بحث کردن ندارم