2777
2789
عنوان

بدبخت شدم😭😭

337 بازدید | 32 پست

چند سال زحمت کشیدم پول جمع کردم رفتم یخچال خریدم

مارک الکترواستیل

از دیروز که نصب کردن یه سره صدا میده صدای وحشتناک

الان رفتم نظرات رو خوندم همه گفتن سر یه سال خراب میشه😭😭😭😭

اگه شما دارید یا نزدیکانتون این یخچال رو دارن بگید چجوریه

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه یکی از فامیلامون چند ساله داره

چطوره خوبه؟

انقدر صدا میده دارم دیوونه میشم شبا صداش بیشتر میشه

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 

منم الکترواستیل دارم ولی یخچالش خراب میشد بعد ی نفر اومد تعمیر کرد اولش از ضمانت نامه استفاده کرد هر ۶ ماه باید میومد از بیرون یکی رو گرفتم خداروشکر تاالان کار کرده ولی باید بعد چن بار باز و بسته کردن اگ فن ش کار کرد سرد کنشو روشن کنی ک دماش بیاد روهمون ۵/۶

مادرشوهرم و دایی شوهرم داشتن هیچیش نشده .۱۰ ساله دیگ

بعضیاتون خیلی باحالید مرسی ک هستید✅🌱

وسایل برقی شانسیهدوستم دوو داشت گروووون.زرتی خراب میشد آخر رفت پارس خرید

من همیشه شانسم اینجوری بود

یاد اون خستگی ها و زحمت ها میفتم سر جمع کردن این پول

من یخچال فریزر جدا و سایدش رو دارمچند بار تو این سالها خراب شده ولی تعمیر کردن الانم داره درست کار م ...

صدا میده؟