saharbanoo__ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 669 عنوان يه سوال مهم 77 بازدید | 10 پست سلام ببخشيد ختم چهل روزه بسم الله الرحمن الرحيم به حق بسم الله الرحمن رحيم حتما بايد از يكشنبه شروع بشه؟؟ تيكره باردارى نيست واسه كنكورمه ميشه واسه خانم دكتر شدنم يه صلوات بفرستين؟؟☺️☺️ 1397/02/15 | 18:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
scarlett1939 عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 3805 بله دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
saharbanoo__ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 669 بله من تا امروز داشتم ميخوندم...از چهارشنبه..دوباره از فردا بايد شروع كنم يعنى؟؟ تيكره باردارى نيست واسه كنكورمه ميشه واسه خانم دكتر شدنم يه صلوات بفرستين؟؟☺️☺️
hori عضویت: 1395/09/19 تعداد پست: 991 میشه بگین روزی چن تاست ممنون به لطف الهی من تمام مراحل آزمون قضاوت رو با موفقیت پشت سر میزارم و یه دادیار موفق میشم
saharbanoo__ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 669 میشه بگین روزی چن تاست ممنون روز اول يه دو تسبيح روز دوم دو دور ...تا روز چهام كه چهل دور تسبيحه عزيزك تيكره باردارى نيست واسه كنكورمه ميشه واسه خانم دكتر شدنم يه صلوات بفرستين؟؟☺️☺️
hori عضویت: 1395/09/19 تعداد پست: 991 روز اول يه دو تسبيح روز دوم دو دور ...تا روز چهام كه چهل دور تسبيحه عزيزك ممنون به لطف الهی من تمام مراحل آزمون قضاوت رو با موفقیت پشت سر میزارم و یه دادیار موفق میشم
scarlett1939 عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 3805 من تا امروز داشتم ميخوندم...از چهارشنبه..دوباره از فردا بايد شروع كنم يعنى؟؟ بله عزیزم دوستش همینه و به پنج شنبه ختم میشه که باید یک بسته خرما خیرات کنید اگه نتیجه مطلوب میخوای حالا که زحمت میکشی اصولی بخوان انشاالله که میگیری🙏 دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
saharbanoo__ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 669 بله عزیزم دوستش همینه و به پنج شنبه ختم میشه که باید یک بسته خرما خیرات کنید اگه نتیجه مطلوب میخوای ... ممنونم دوست عزيزم♥️☺️ تيكره باردارى نيست واسه كنكورمه ميشه واسه خانم دكتر شدنم يه صلوات بفرستين؟؟☺️☺️
saharbanoo__ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 669 بله عزیزم دوستش همینه و به پنج شنبه ختم میشه که باید یک بسته خرما خیرات کنید اگه نتیجه مطلوب میخوای ... اولش بايد نيت خاصى بكنيم يا در حين خوندن آداب خاصى داره؟؟ تيكره باردارى نيست واسه كنكورمه ميشه واسه خانم دكتر شدنم يه صلوات بفرستين؟؟☺️☺️
scarlett1939 عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 3805 اولش بايد نيت خاصى بكنيم يا در حين خوندن آداب خاصى داره؟؟ نه عزیزم من اولش فقط دو رکعت نماز حاجت میخونم اونم خودم دوست دارم اجباری نیست سعی کن تو این مدت کمتر گناه کنی مخصوصا غیبت که انشاالله حتما بگیری دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
saharbanoo__ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 669 نه عزیزم من اولش فقط دو رکعت نماز حاجت میخونم اونم خودم دوست دارم اجباری نیست سعی کن تو این مدت کمتر ... خيلى ممنونم ازتون♥️♥️ تيكره باردارى نيست واسه كنكورمه ميشه واسه خانم دكتر شدنم يه صلوات بفرستين؟؟☺️☺️