2777
2789
وای یاسی خیلی باحال بعضی جاها حرف میزنه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😁❤️

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|

وای خدا چقدر پیگیر آخه🤭😑 خوبه همیشه عکس از خونت و سفره اینا گذاشتی مثلا فکر کن یکی از عکسات حالا ب ...

من بهار اگه فیک بودم سالها میگفتن🤣🤣🤣آبروم میبردن🤣🤣🤣

من خودم میدونم هر عکسی هرچی بذارم همه سرچ میکنن🤣🤣

چون واقعی هستم اینجوری واکنش نشون میدن 😅😅

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا بخاد میخایم بریم آلمان😂😁

دلتون نخاد حالا

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

حتما قشنگم🌸🩷من جاهای دیگه ندیده بودم چون تاپیک های تو بعضی وقتا شرکت میکنم میبینم داره اذیت میکنه ...

الان اون صفحه آخر تاپیکت دیدم 😐 تا میای ی نفس بکشی یکی دیگ شروع میکنه اونسری که اون خانم بود بخدا همینا باعث شدن دیگ کمتر بیام سایت یبار میبینی در کل روز شاید اصلا نیام انقدر که الکی به آدم گیر میدن

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
من بهار اگه فیک بودم سالها میگفتن🤣🤣🤣آبروم میبردن🤣🤣🤣من خودم میدونم هر عکسی هرچی بذارم همه سرچ م ...

اره بخدا کرج رو به خاک و خون میکشیدن😂

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
الان اون صفحه آخر تاپیکت دیدم 😐 تا میای ی نفس بکشی یکی دیگ شروع میکنه اونسری که اون خانم بود بخدا ه ...

اره بخدا منم کاری کردن کمتر سایت میخوام بیام...

بهار مامانم میگه عکستو تو تلوزیون مینداختن اگه فیک بودی😅😅😅😅😅😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مردم از خنده🤣🤦♀️🤣🤣🤣🤦♀️🤦♀️🤣

اره بخدا کرج رو به خاک و خون میکشیدن😂

وای مردم از خنده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وای خدا😅😅😅😅😆😆😆😆😆😆🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2790
2778
2791
2779
2792