2777
2789
عنوان

عروسی نگرفتم

157 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من سه سال پیش عقد کردم تویکی از بهترین سالن های شهرمون همسرم مراسم عقدمونو گرفت و بعد از چند روز یه مراسم گرفتیم ک سمت ما بهش میگن عقدکنون رسم بقیه شهر هارونمیدونم که بهش چی میگن خلاصه اون شب من لباس عروس پوشیدم بدون کلیپ فرمالیته و اینا ک گفتم ایشالا برای عروسی میگیریم ولی اون شب اتفاقات بدی افتاد خاطره ی بدی شد برامون و باعث شد دیگ هیچ وقت عروسی نگیریم و گفتیم خیلی ساده بریم سر خونه زندگیمون با پدرو مادرامون جشن بگیریم فقط اما وسایل رو که چیدیم موندیم خونه خودمون چون قرار نبود عروسی بگیریم و من بی سروصدا و بدون لباس سفید رفتم خونه خودم که حالا برام حسرت شده و بابتش خیلی خودخوری میکنم و ناراحتم الان ۱۰ ماه هست اومدم خونه خودم .... کسی اینجا مث من بی سروصدا رفته خونه خودش؟ اگه آره ، ناراحت نیستین بابتش؟!

چیکار کنم که دیگه بابتش ناراحت نباشم :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زن داییم و داییم بدون عروسی رفتن خونه شون البته یه روز لباس عروس گرفتو رفت آرایشگاه هم و رفتن آتلیه عکس گرفتن ولی عروسی نگرفتن البته اون موقع کرونا بود الآنم یه بچه دارن ولی خب حس میکنم سخته با این موضوع کنار بیای بلاخره عروسی گرفتن درسته واجب نیست ولی خب خیلی قشنگه

بیکاری عزیزم توودلت چرا بمونه چیه عروسی آخه من عقل الانم و داشتم عروسی نمیگرفتم اونهمه خاطرات مزخرفم ...

الان به عنوان کسی ک از بیرون میبینه ماجرارو بنظرت نرمال بوده که همینطوری زفتم خونه خودم ؟