2777
2789
عنوان

برای دختر 15 ساله چی کادو بگیرم

403 بازدید | 53 پست

در ۶۰۰ یا نهایتا700 تومن

از علایقش هم چیزی نمیدونم😁

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

پک لاک

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

تراول مااااگ عالیهههه

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پک لاک

اهل نمازه و لاک نمیزنه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

کتاب لوازم ارایشی

قبلا کتاب براش گرفتم

میخوام یه چیز جدید باشه

تاجایی که دیدمش اهل آرایش نیست

لوازم ارایش بادی اسپلش عطرمحصولات روتین پوستی

چه محصول پوستی عزیزم؟

من برای دخترم توی این سن اکثرا عروسک و لوازم بهداشتی پک خوراکی میگرم

لوازم بهداشتی مثل چی؟

چه محصول پوستی عزیزم؟

ضد آفتاب

ماسک صورت

ماسک مو

بستگی به جنس پوستش سرم های پوستی

ژل شوینده یا فوم....

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

ماگ

ماگ هم قبلا براش گرفتم🚶🏼♀️

ضد آفتاب ماسک صورت ماسک مو بستگی به جنس پوستش سرم های پوستیژل شوینده یا فوم....

اخه جنس پوست و موش رو نمیدونم

2790
2778
2791
2779
2792