2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورتون.نميشه،روزایی.که مثلا به گوشش میزنم بابا پول نداره از فرداش غذا نميخوره یا خیلی کم میخوره!!! ...

خدایاااااااا.بخندم یا گریه کنم

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 

اگه خرج خورد و خوراکتون با همه که باید ایشون هم بده. شاید پیش خودش میگه قبل از من چیکار می کردن؟ بهتره خودش بخواد بخره تا اینکه مجبورش کنی. اینجوری کم کم مقاومت می کنه و کار خرابتر میشه.

بیا حالا قهوش با من شکلاتش هم با تو
ماهی نزدیک پنج.تومن.درآمدش،پدر من کارمند بازنشسته ماهی یک و هفتصد که چهارصدش میره برای قسط تلویزیونم

وضعشم بد نیست  پس چرا اصرار داره وبال گردن پدرت باشه؟

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !

تشریف ببرید مسافرخونه زندگی کنید. مهمون یه روز و دوروزه. نه چند ماه. مگه پدر شما گناه کبیره ای چیزی کرده که باید خرج یه نفر دیگه رو بده؟ یا خدای نکرده شوهرت زمینگیر شده نیاز به صدقه داره؟ 

چه وضعیه. نمی فهمم. یه خورده عزت نفس داشته باشید. نذارید شوهرتون دستش تو سفره دیگران دراز باشه.