2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید راجب پارتنر سابقم

77 بازدید | 9 پست

من تو یه جمع داشتم میگفتم ممکنه دخترا وارد رابطه ای بشن که پسره رو دوست ندارن صرفا همینطوری اوکی شده باشن

بعد اکسم اومد جلوم به یه نفر دیگه با یه لحن خشک و جدی گفت اوکی دختره عاشق نیست ولی آدم که هست اومدیمو پسره عاشق شد پسره چی میشه این وسط؟ اها پسره اصن حساب نیست؟

به نظرتون منظورش از پسره خودش نسبت به من بوده؟

یا کلی گفته

یا عاشق یکی دیگه شده و یه تجربه اینطوری داشته و دیده بحث مرتبطه اینو گفته؟

حالم بهم میخوره از این موارد مصادیق فساد و منافی عفت: پارتنر، دوس پسر، گناه و ....

در گناه خیری نیست

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لا اکراه فی الدین

هداشت از گمراهی مشخص شده.

شیعه هستی یا سنی؟

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

شیعه

اون ایه که فرمودین واس قبل از انتخاب دین هست

تو اسبام رو انتخاب کردی و شیعه رو قبول .... اونوقت انقدر در تضاد و جنگ احکام شیعه سخن میگی؟

اون ایه که فرمودین واس قبل از انتخاب دین هستتو اسبام رو انتخاب کردی و شیعه رو قبول .... اونوقت انقدر ...

من استارتر نیستم شما بزور میخوای دیگران هم مثل شما باشن

گیرم استارتر پارتنر داره و از نظر شما گناهه مگ شمارو تو یه قبر میزارن؟

من استارتر نیستم شما بزور میخوای دیگران هم مثل شما باشن گیرم استارتر پارتنر داره و از نظر شما گناهه ...

سلام.

بحث زور واسه زمانیه که با چوب واستی بالاسر یه نفر و بگی زود باش فلان کارو بکن.

بحث امر به معروف هست

نهی از منکر هست

یادآوری و زنده و احیا کردن احکام و شرع اسلامی هست که پیامبران و اهل بیت علیهم السلام کلی واسش زحمت کشیدن.

همین ارتکاب گناه و بی تفاوتی برخی سبب شده شرع و ایمان کمرنگ بشه و گناه و مشکلات در زندگی بیشتر بشه.

چرا وقتی اخلاق و پاکی و دوری از گناه رو یادآور شدم واست زور داشت؟ مگه من به تو گفتم؟

سلام.بحث زور واسه زمانیه که با چوب واستی بالاسر یه نفر و بگی زود باش فلان کارو بکن.بحث امر به معروف ...

کی گفته شما باید به دیگران امر و نهی کنی؟ مگ شما کی هستی؟ مگه استارتر تاپیک زد و خواست کسی بهش امر به معروف و نهی از منکر کنه؟ چرا فک میکنین حق دارین که به دیگران بگید چی غلطه چی گناه و چی خوبه ؟ دقیقا کار شما همین با چوب وایستادن بالا سر دیگرانه و همین شماها باعث شدین مردم از دین زده بشن

جمع کنین بابا کاسه کوزه هاتونو، خدا ریشتونو خشک کنه