2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب خدا از همیشه نزدیکتر ایستاده است

نه برای قضاوت

برای شنیدن

لیلهالرغائب شبی ست که حتی آرزوهای فراموششده

از گوشه دل بیرون میآیند

و دوباره جرات نفس کشیدن پیدا میکنند

امشب دعا را بلد بودن مهم نیست

دل اگر راست بگوید

آسمان راهش را بلد است

خدایا

به حق این شب بیتکرار

من نیامدهام چیزی بخواهم...

آمدهام

همهچیز را

به تو بسپارم...

هر آنچه مقدر است، خواهد آمد؛ آرام بمان که اضطراب، هیچ سرنوشتی را دگرگون نمی کند...🤍✨️عضو رسمی انجمن H_T_A

دعام کنید به امیر برسم😭😭

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

برای سلامتی مادرم دعا کنید🙃🌹

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

دعای زیاد برای ایران زمین.برای کم شدن شر ظالم ازایران.برای باران و ابادانی برای ایران.برای رونق و کار و خوشحالی همه ی مردم ایران دعا کنیم

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥲🫂۱۸ و۱۹ دی ۱۴۰۴ هرگز فراموش نخواهد شد🤍

امشب خدا از همیشه نزدیکتر ایستاده استنه برای قضاوتبرای شنیدنلیلهالرغائب شبی ست که حتی آرزوهای فراموش ...

پس بگو چرا این همه سال، شب آرزوها دعا کردیم و نشد...

خدا نزدیک شما بود...😄

بهش بگو یه سرم به ما بزن. خسته شدیم از همه چی.

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

پس بگو چرا این همه سال، شب آرزوها دعا کردیم و نشد...خدا نزدیک شما بود...😄بهش بگو یه سرم به ما بزن. ...

یکم صبر کن الان بهش میگم😂

هر آنچه مقدر است، خواهد آمد؛ آرام بمان که اضطراب، هیچ سرنوشتی را دگرگون نمی کند...🤍✨️عضو رسمی انجمن H_T_A